Živě: Adele složila v talk show Ellen DeGeneres reparát s "All I Ask"

22.02.2016 12:55 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Život každého umělce je plný vzestupů i pádů. A někdy jdou pěkně rychle za sebou. Momentálně nejpopulárnější zpěvačka na světě Adele v posledních měsících trhá rekordy se svojí dlouho očekávanou novinkou "25". Proto se nelze divit, že při předávání cen Grammy dostala prostor k živému vystoupení, i když nominována může být kvůli uzávěrce až za rok.

Jenomže její číslo se změnilo v noční můru. Během skladby "All I Ask" totiž začalo být slyšet cosi připomínající brnkající kytaru. Bylo to však zcela mimo rytmus a Adele to rozhodilo. Mikrofon totiž spadl na struny klavíru a Adele nebyla schopna situaci napravit. Vyjádřila se k tomu blíže v talk show Elen DeGeneres.

"Někteří lidé si mysleli, že to byl Bieber, nacvičující si své číslo, ale nebyl, máme se rádi. Já jsem věděla, co se stalo, a chtěla jsem se otočit, abych ten mikrofon zvedla, ale zamrzla jsem. V místnosti to znělo dobře a já jsem uječená. Bylo mi však trapně." Dostavila se i deprese. "Celý následující den jsem proplakala. Ale popravdě bych ho proplakala, i kdyby to bylo skvělé vystoupení. Pláču pořád."

Ve zmiňované talk show si střihla reparát a jako bonus přidala i druhý singl z alba "25" - "When We Were Young". Sami můžete posoudit, jak se jí číslo podařilo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY