Taylor Swift daruje čtvrt milionu dolarů Keshe na pomoc v soudním procesu

22.02.2016 14:19 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Keshe není v posledních pár letech skutečně co závidět. Poté, co obvinila Dr.Lukea z dlouhodobého týrání a znásilnění a prošla si náročným obdobím plným psychických problémů pramenících z dané situace, logicky požádala soud, aby přetrhal veškeré legální svazky, které ji se zmíněným producentem pojí. Minulý týden však soud rozhodl opačně a Kesha opouštěla místnost v slzách s představou dalších let spolupráce s člověkem, jenž ji údajně učinil ze života peklo. Zatímco mnozí umělci dle očekávání sklání hlavu a dělají, že se nic neděje, neboť do případu je namočena i nahrávací společnost Sony, podporu v této ožehavé situaci nabídly nejen statisíce fanoušků osmadvacetileté zpěvačky, ale také známé tváře popové scény.

Lady Gaga, Ariana Grande i Lorde skrze sociální sítě vyjádřily plnou solidaritu a především Demi Lovato si na svém Twitteru nebere servítky a skrze nedávné příspěvky se velice jasně dotýká problému výhodného feminismu, nešvaru, jenž se v posledních letech napříč showbusinessem rozmáhá. Demi se nechala slyšet, že všechny samozvané feministické modly by měly právě nyní vystoupit do popředí a projevit sesterskou podporu namísto toho, aby feministické deklamace využívaly k publicitě. Feminismus není poblahopřání rivalce na pódiu. Je to mimo jiné diskuse témat, která nám jsou nepříjemná.

Všem, kteří se o bulvární popovou scénu alespoň trochu zajímají, bylo jasné, že tyto narážky jsou pravděpodobně mířené na Taylor Swift, která si nedávno prošla twitterovým nedorozuměním s Nicki Minaj. Na odpověď ze strany zpěvačky, jež si letos odnesla Grammy za nejlepší album, jsme nemuseli dlouho čekat. Taylor veřejně oznámila, že Keshe věnuje 250 000 dolarů na potřebné finanční výdaje spojené s dalšími soudy. Ty zatím nerozhodly, zda se jedná o legitimní obvinění. Otázkou však zůstává, proč by si americká interpretka po veškerých mediálních tahanicích měla vymýšlet a vystavovat se s tak intimní záležitostí nemilosrdné veřejnosti, pokud by to nebyla pravda.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY