Valentýnská párty ve vězení s Pudingem paní Elvisovej

19.02.2016 11:32 - Dan Hájek | foto: ppe.sk

Na svátek svatého Valentýna vypustila slovenská parta Puding pani Elvisovej (PPE) druhý videoklip ke stále aktuálnímu elpíčku "Tektonická platňa" (náklad na vinylu je prý již rozebrán). Tentokráte vybrala song "Basová pasca", ke kterému vzniklo vtipně ulítlé video z věznice v Leopoldově. Kapela se chystá i na krátké březnové turné po Česku, zahraje celkem v pěti městech, přesný rozpis najdete na jejich oficiálních stránkách. Pražská zastávka v Rock Café proběhne 10. března a i zde jim bude dělat doprovod skupina Chiki Liki Tu-A.

Jak již bylo zmíněno, základní děj filmového klipu se odehrává v čistě pánské věznici, švihnutého šéfa vězeňských dozorců si zahrál Roman Luknár a o režii se postaral Gejza Dezorz. Indicie postupně směřují k rafinovanému úniku mimo brány věznice a radostnému shledání zamilovaných, jen ten fiktivně spuštěný alarm nemá žádné finální resumé. Video je možná i parodií na televizní bakalářské příběhy.

Termín valentýnské premiéry byl možná jeden z dalších vtípků Pudingu pani Elvisovej. Tvůrčí team okolo této formace opět nezklamal a je čistě na vás rozhodnout, zda je sedm bodů málo, či hodně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY