Sara Hartman se představí v Praze poprvé sólově

17.03.2016 19:18 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Teprve dvacetiletá Sara Hartman se vrací do Prahy, poprvé vystoupí sólově v klubu La Loca 26. května 2016. Sara naposledy velmi mile překvapila jako předskokanka Ellie Goulding. Předprodej vstupenek za 295 Kč bude zahájen v pátek 18. března v 10:00 na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro.

Sara Hartman se před rokem přestěhovala z Ameriky do Berlína, aby si splnila svůj sen stát se zpěvačkou. Rozhodla se spontánně, inspirována četbou knihy "Just Kids" od Patti Smith. Evropské centrum kultury plné tvůrčí energie ji nadchlo a popostrčilo k vydání prvního singlu "Monster Lead Me Home", se kterým sklízí pozitivní ohlas od kritiky i fanoušků. Na Spotify má singl za necelé dva měsíce od svého vydání již téměř 4 miliony poslechů. Svou hudbou zaujala i Ellie Goulding, která ji jako předskokanku vzala na evropskou tour. Hudba Sary Hartman se tak dostala k dalším lidem, které více než příjemně překvapila osobitým podáním popového písničkářství.

Začátek roku 2016 vypadá pro zpěvačku s krásným charakteristickým hlasem velmi nadějně. Kromě sólových koncertů totiž vystoupí i na prestižním festivalu SXSW nebo jako předskokanka na tour X Ambassadors.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY