Oblíbená electroswingová událost míří do Prahy

15.02.2016 13:57 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Electro Swing Fever, zřejmě nejúspěšnější electroswingový projekt v Česku i na Slovensku, míří do Prahy. V sobotu 27. února roztančí klub Roxy pařížská swing-popová kapela Ginkgoa, známé berlínské duo The Carlson Two a zkušení DJs z prestižního bookingu Electro Swing Bohemia. Akce je oblíbená díky své strhující atmosféře, kterou podpoří bohatý doprovodný program v čele s burlesque show.

Francouzští Ginkgoa přijedou do Prahy vůbec poprvé. Zpěvačka Nicolle Rochelle z New Yorku a Pařížan Antoine Chatenet jsou tvářemi swing-popové kapely, která má na kontě nejeden chytlavý song. Jejich tvorba propojuje svižné americké hudební vlivy s půvabnými francouzskými melodiemi. Překvapivě sourodá formace slaví úspěchy ve Francii, USA, ale například také ve Švýcarsku. Pokud máte rádi Caro Emerald nebo Caravan Palace, pak si Ginkgoa zamilujete.

Příznivci tanečních parties, které končí až v ranních hodinách, zajisté ocení set německých DJs The Carlson Two v třeskutém dvojbalení. Fešní dlouháni z Berlína se dali dohromady při jedné nekonečné party v roce 2008 a proslavili se zejména šestihodinovým Evolution-Mixem mapujícím plných osmdesát let vývoje swingové hudby. The Carlson Two umně kombinují tradiční swingové melodie s hip hopem, dubstepem a housem.

Na žádném vydání stylové Electro Swing Fever nesmí chybět DJs z prestižního bookingu Electro Swing Bohemia. V Roxy rozbalí svou energickou show vyhlášení performeři Swing Thing & Papa Django, kteří se na jednom pódiu potkali s hvězdami světového formátu, jakými jsou The Parov Stelar Band, Bart & Baker, Swingrowers, Alice Francis či Dunkelbunt. Hudební pestrost akce zaručí jejich kolegové, pražští šviháci Swing Garden a Max W. V jejich selekcích si užijete klasické swingové a jazzové songy mistrně kombinované s dubstepem, drum'n'bassem, funky i latino.

Nezapomenutelnou atmosféru podtrhne pestrý doprovodný program. Pro návštěvníky je přichystán zábavný swingový workshop pod vedením zkušeného lektora Kepa z taneční školy Swing Wings. Šmrnc celé noci dodá jedna z nejlepších burlesque tanečnic u nás, Miss Cool Cat z Burlesque Prague, ve své jiskřivé show. Zajímavou službu poskytne kadeřnický salón Joshua.

Pražská Electro Swing Fever startuje ve 21:00. Vstupenky jsou v prodeji online na serveru GoOut.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY