SBCR (The Bloody Beetroots) se po pěti letech vrací do Prahy

17.02.2016 09:31 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Fource letos slaví pět let své existence a vrací se ke svým kořenům. Po pěti letech se do Česka vrátí Sir Bob Cornelius Rifo alias The Bloody Beetroots. Tentokrát sólově pod jménem SBCR se svým DJ setem 12. března 2016 v MeetFactory na pražském Smíchově. Vstupenky za 495 Kč jsou k dostání na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro.

Sir Bob Cornelius Rifo se objevil na hudební scéně v roce 2007 se dvěma singly a velkým množstvím remixů od taneční hudby až po Metallicu. V podobně širokém žánrovém rozpětí se pohybovala i tvorba s Tommy Tea pod hlavičkou The Bloody Beetroots. Do elektronického základu přimíchávali punk rock, hardcore i metal. Neotřelý přístup k produkci jim přinesl spolupráci s veleznámým Stevem Aokim.

V roce 2009 vyšel debut "Romborama" s prvky new rave. Hudba The Bloody Beetroots se začala objevovat i v soundtracích počítačových her, což jí vyneslo až kultovní status na poli současné popkultury. Poslední dlouhohrající album pojmenované "Hide" vyšlo v roce 2013 a zopakovalo úspěch svého předchůdce. V loňském roce vydal Sir Bob Cornelius Rifo dvě sólové EP SBCR & Friends. Hudebně zůstal věrný svému stylu - i zde lze nalézt typickou energií nabitou taneční hudbu protkanou tvrdými kytarovými žánry.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY