Cyndi Lauper vydá v květnu country album coververzí "Detour"

09.02.2016 08:15 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Už 6. května vydá Cyndi Lauper nové album "Detour". Bude obsahovat coververze klasických country písní ze čtyřicátých až šedesátých let minulého století. V tuctu skladeb si zahostují Alison Krauss, Emmylou Harris, Willie Nelson, Jewel či Vince Gill. První ochutnávkou se stala píseň "Heartaches By The Number", jejíž živé provedení si můžete přehrát níže.

"Když jsem byla úplně malá, country hudba byla vlastně pop music, takže jsme na těchto písních vyrůstali. Tyto skladby jsou vlastně součástí mých vzpomínek," citoval zpěvačku web Gigwise.com.

Debutové album "She´s So Unusual" s hity "Girl Just Want To Have Fun" nebo "Time After Time" vyšlo zpěvačce už v roce 1983. Prodalo se ho přes dvacet milionů kopií. Následovalo dalších devět nahrávek, z nichž poslední "Memphis Blues" vyšla v roce 2010. Cyndi vyhrála dvě ceny Grammy a věnuje se také herectví.

Tracklist alba "Detour" je následující: Funnel Of Love, Detour (featuring Emmylou Harris), Misty Blue, Walkin’ After Midnight, Heartaches By The Number, The End Of The World, Night Life (featuring Willie Nelson), Begging To You, You’re The Reason Our Kids Are Ugly (featuring Vince Gill), I Fall To Pieces, I Want To Be A Cowboy’s Sweetheart (featuring Jewel), Hard Candy Christmas (featuring Alison Krauss).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY