Rolling Stones hrají na turné po Jižní Americe na přání a s novou vokalistkou

07.02.2016 09:02 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Rolling Stones momentálně křižují se svým "Latina Olé Tour 2016" Jižní Ameriku. Během koncertu v Chile, který proběhl ve středu 3. února, se fanoušci dočkali hned několika překvapení ve formě starých skladeb, zahraných po mnoha letech, a také nové zpěvačky.

Před tímto vystoupením byli fandové vyzváni, aby prostřednictvím stránky www.rollingstones.com vybrali jednu skladbu, která bude zařazena do programu vystoupení. Lidé nejvíc hlasovali pro "She's A Rainbow", kterou mohli naživo naposledy slyšet v roce 1998. Zvolit mohli i "Anybody Seen My Baby", "She's So Cold" nebo coververzi "Like A Rolling Stone" Boba Dylana. Na pódiu se s kapelou místo osvědčené Lisy Fischer objevila třiatřicetiletá vokalistka Sasha Allen.

Na vypsání kompletní historie kapely bychom potřebovali desítky dalších článků, proto pouze ve zkratce připomeňme základní fakta - Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood a Charlie Watts oslavili v roce 2012 padesáté výročí založení mimo masivního turné i kompilací "Grrr!". Prodali odhadem přes dvě stě milionů desek a magazín Rolling Stone zařadil hned deset jejich studiovek do žebříčku pěti set nejlepších alb všech dob. V Rokenrolové síni slávy jsou od roku 1989.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY