Simple Plan přivezou do Prahy dvě předkapely: Ghost Town a The Bottom Line

04.02.2016 13:45 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kanadští punkrockeři Simple Plan si na pražský koncert 5. března přivezou dvě předkapely - kalifornské elektrorockery Ghost Town Town (na snímku) a londýnskou pop-punkovou formaci The Bottom Line. Trojice Ghost Town ve složení Kevin Ghost McCullough, Alix Monster Koochaki a Manny MannYtheDrummeR Dominick má za sebou již tři alba, řadu singlů i několik umístění v prodejních žebříčcích. The Bottom Line vydali v roce 2012 debutové EP "Another Pop Punk EP" a se slušným ohlasem se setkalo následující album "Role Models?" z roku 2013.

Simple Plan představí na pražském koncertu v Malé sportovní hale novou desku "Taking One For The Team", která vychází již 19. února. Tahle pětice pocházející z Montrealu na ni upozornila několika singly jako "I Do Not Wanna Go To Bed" a "Boom" a na jejím vzniku tentokrát spolupracuje s americkým producentem Howardem Bensonem (například My Chemical Romance, All-American Rejects).

Vstupenky na pražský koncert za 775 - 1015 Kč jsou v předprodeji v síti Ticketpro a GoOut. Vstupné pro ZTP/P je 715 Kč včetně doprovodu. Z každé prodané vstupenky bude 25 Kč věnováno nadaci Simple Plan Foundation.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY