Další Free Mondays sází na mladou českou rockovou krev

21.02.2016 16:59 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

22. únor NOIRE VOLTERS (CZ) + SORRY HOLKA (CZ) - black, indie, rock, alternative

Speciální dvojkoncert českého rocku v podání mladých a energických kluků z Noire Volters a Sorry Holka. Jestli si doma ujíždíš na Nirvaně, Sunshinech nebo Pixies, tak doraž.

Noire Volters je šílená, energická, mladá kapela z města, které má přízvisko Český Detroit. Žánrově se kapela definuje jako black indie. Styl kapely byl ovlivněn britským indie rockem 21. století, funkem, grungem, post hardcorem, psychedelic rockem a elektronickou hudbou. Hudba Noire Volters je primárně založena na kombinaci silného Cobainovského vokálu s energickými riffy a nádhernými akordovými progresemi, které kreslí nad pevnou rytmickou sekcí.

Jejich vystoupení obsahují rvačky na pódiu a šílené předvádění a hudbu. 6. září 2015 vydali Noire Volters zatím poslední nahrávku "Cold Fever Of Stoned Monkeys" EP, která byla produkována Amakem Goldenem (ex - Sunshine, FVTVRE).

Sorry Holka je tříčlenná, indie-rocková kapela z Teplic. Jejich tvorba je ovlivněna především Pixies, Dinosaur jr, Sonic Youth a Nirvanou. Jejich muzika obsahuje kořeny grunge, indie, garage, shoegaze a punk. Vznikli roku 2014 z trosek kapely Žádný směr. Aktivně koncertují od června 2015. Hrají pouze vlastní tvorbu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY