Say Yes Dog se vrací. Zahájí únorové Free Mondays v Roxy

31.01.2016 16:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

1. únor SAY YES DOG (GER/BERLIN), BRATŘI (CZ) - synth, electro-pop, indie, experimental

Po květnovém vystoupení se na Free Mondays vrací Say Yes Dog. Aaron, Pascal a Paul - to jsou kluci z formace, která ještě tenkrát neměla album, ale za sebou spoustu koncertů, kterými ukázali, že si zaslouží pozornost. Za největší úspěch se dá považovat vystoupení na Primavera Sound Festival v Barceloně. A to hned dvakrát za sebou.

V současné době již svou debutovou desku vydali, nese název "Plastic Love". Pražský koncert bude tedy v rámci jejich tour. Pokud hledáte něco hravého, u čeho si trochu trsnete a zapomenete na starosti běžného života, pak jste na správném místě. Svez se s Say Yes Dog na obláčku. Navíc je pozitivní nálada z každého songu dost nakažlivá, takže rozveselí snad každého škarohlída. Rád si poslechneš Hot Chip, Metronomy nebo Zoot Woman? Pak si oblíbíš i tyhle kluky.

Bratři jsou dvojčata Ondra a Jirka Veselí, který mají rádi analogový zvuk synťáků, hutnou basu, samply a elektronické bubny hraný živě v nekompromisním live-setu. K tomu všemu přidávají maximální energii a nasazení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY