Rihanna nečekaně vydala nové album "ANTi". Nabízí ho zdarma

28.01.2016 10:40 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Dlouhé měsíce nás zpěvačka Rihanna s novým albem "ANTi" napínala. Nyní je deska konečně venku, a navíc si ji někteří mohou i bezplatně stáhnout.

Třináct písní, které novinka přináší, nabízí barbadoská rodačka exkluzivně přes službu TIDAL. Album je tam jak k poslechu, tak ke stažení. Pokud se k této službě přihlásíte a vyzkoušíte ji na šedesát dní zdarma, můžete patřit mezi ty, kteří si zároveň díky kódu, který Rihanna zveřejnila na sociálních sítích, budou moci toto album stáhnout bezplatně. Zpěvačka tento krok prezentuje jako dárek a poděkování fanouškům za jejich podporu a trpělivost.

Jíž v pátek 29. ledna bude k dispozici i deluxe verze, které bude obsahovat další tři songy. Služba TIDAL má na "ANTI" týdenní exkluzivitu, bohužel v tento okamžik není jasné, kdy a zda se její osmá studiovka objeví i na všech dalších hudebních platformách. Jisté ale je, že do rádií již byl odeslán singl "Work", ve kterém zpěvačce opětovně sekunduje Drake.

Další vývoj samozřejmě budeme sledovat, prozatím dodáváme kompletní tracklist alba "ANTi": Consideration (feat. SZA), James Joint, Kiss It Better, Work (feat. Drake), Desperado, Woo, Needed Me, Yeah, I Said It, Same Ol' Mistakes, Never Ending, Love On The Brain, Higher, Close to You.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY