Max Graham vydává sedmý díl kompilace "Cycles"

28.01.2016 13:55 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Zatímco autorských alb mezi DJi a producenty stále ubývá, vydává se každoročně větší a větší množství kompilací. Ty nově vzniklé, které ještě nemají svoji tradici, to mají o trošku těžší. Rozhodně ale mezi ně nepatří kanadský DJ a producent Max Graham se svojí řadou "Cycles".

Její první díl vyšel již v roce 2008 a už ten zaznamenal velký ohlas. Od té doby titul vycházel nepravidelně, až v roce 2013 se ustálila jeho četnost na jednu kompilaci ročně. Ta sedmá v pořadí vychází právě nyní, a to jak digitálně, tak i na fyzickém CD.

Čtyřiačtyřicetiletý Graham se i tentokrát pokusil mezi nováčky z řad producentů trance, techno a progressive vybrat ty nejzajímavější, které spojil do jednoho DJského setu s délkou bezmála osmdesáti minut. Celkem tak dal prostor deseti umělcům, od kterých využil celkem čtrnáct songů. Doplnil je o dva kousky ze své vlastní produkce.

Kompilace "Cycles 7 Mixed by Max Graham" vyšla digitálně dvaadvacátý lednový den, s týdenním zpožděním bude k mání i fyzická verze. Ta se do českých obchodů dostane v první polovině února, nedočkavci však mohou využít možnost koupě například zde. Než tak učiníte, nabízíme k poslechu více než třináctiminutovou upoutávku pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY