Grimes v budoucím hitu "Kill V. Maim" rozjíždí krvavou upírskou party

22.01.2016 17:07 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

"'Kill V. Maim' je napsána z pohledu Al Pacina z druhé části 'Kmotra'. Jen s tou změnou, že je z něj upír, který umí měnit své pohlaví a cestovat vesmírem."

Potřebuje nový singl kanadské zpěvačky Grimes nějaký další komentář? Zcela určitě ne, sama jej ve své úžasné rozlítanosti dostatečně popsala. Skladba, která na nové desce "Art Angels" nemálo vyčnívala, oplývá neskutečným drivem a hudebními odkazy k videohrám (které zpěvačka tak miluje). Elektronické intro ostatně zní jako z nějaké hodně staré hry a úvod vizuálu je na tom úplně stejně.

Grimes se v něm přiřítí v růžovém autě a rozjede hodně podivnou (jak nečekané) party na nástupišti metra. Kromě toho i v průběhu videa zopakuje motivy krve a andělů, které se objevily už v předcházejícím "Flesh Without Blood/Life in the Vivid Dream". Kromě toho klip obsahuje odkazy na japonské animované seriály, filmy "Černá labuť", "Blade" nebo seriál "Zákon a pořádek". Závěr, v němž se na jakési party její účastníci brodí tratolištěm krve, je sám o sobě velkým úletem. Ale to už nikoho u Claire Boucher, jež opět vše zrežírovala a připravila, nepřekvapí. Solidní zábava.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY