Písničkář Joshua Radin posadí v Lucerna Music Baru Pražáky na zadek

17.01.2016 16:57 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Joshua Radin ležel natažený na posteli stockholmského hotelu, když skládal své nové album. Den strávený v posteli se zdá být kontraintuitivním přístupem k produktivitě, ale po pocitu, že jeho tvůrčí studnice nadobro vyschla, Radin zčistajasna složil nejsilnější materiál své kariéry. Stalo se tak poté, co se obrátil o devadesát stupňů. Jmenuje se "Onward And Sideways" a mistrně a upřímně zachycuje prožitek naprostého a bezmezného zamilování, s veškerou radostí a váháním, strachem a pochybnostmi, které lásku doprovázejí.

Radin
© facebook interpreta
Téma lásky a komplikací, které jí prostupují, je Radinova silná skladatelská parketa. I když nikdy nechtěl vystupovat před publikem, neměl příliš na vybranou, když se jeho vůbec první písnička "Winter" objevila v epizodě seriálu "Scrubs". Výsledkem byl nahrávací kontrakt, stovky koncertů po celém světě, stovky tisíc prodaných desek, chvála kritiky, účinkování v The Tonight Show A Conan i to, že se jeho skladby objevily ve vice než sto padesáti různých filmech, reklamách a televizních programech.

Na nahrávání "Onward And Sideways", svého šestého studiového alba, si přizval hvězdný tým tvořený Sheryl Crow, která s ním zpívá sladce akustický duet "Beautiful Day", nebo Mattem Chamberlainem (Elvis Costello, David Bowie), kytaristou Gregem Leiszem (Jackson Browne, Willie Nelson), klávesovým hráčem Patrickem Warrenem (Bob Dylan, Emmylou Harris), a producentem/kytaristou Tony Bergem (The Replacements, Lucius).

Joshua Radin se svým posledním albem vyrazil do světa. Původně měl v Praze vystoupit na jaře letošního roku, termín i místo konání musel změnit. Nyní oznámil, že své songy zahraje pražskému publiku v komorní atmosféře Lucerna Music Baru 31. ledna 2016. Vstupenky k sezení se prodávají v sítích Ticketpro a Ticketportal podle řady za 390 Kč, 440 Kč a 490 Kč + poplatky. Vstupenky na stání se prodávají na webu a v pokladně Lucerna Music Baru a na webu www.goout.cz za 290 Kč + poplatky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY