Phil Collins zveřejnil detaily k dalším reedicím svých alb

14.01.2016 18:43 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již koncem tohoto měsíce se naplno rozjede velká kampaň Phila Collinse, během které se dočkáme reedic všech jeho studiových alb. Co bude v rámci tohoto projektu prvním krokem, už víme, nyní je známo, co bude následovat dál.

Britský zpěvák to bere pěkně šmahem, a tak další reedice vydá hned v únoru. Již šestadvacátý den tohoto měsíce se na trhu objeví rozšířená verze alba "Hello, I Must Be Going!", původně vydaného v roce 1982, a taktéž nové zpracování úspěšné desky "Dance Into The Light", která poprvé vyšla v roce 1996. V obou případech samozřejmě dojde i na velké množství bonusového materiálu, mezi kterým nebudou chybět doposud nevydané živé nahrávky, b-strany a dema.

Všechny songy opět prošly rukami Nicka Davise, který stál před léty i za remasterem všech obdobných reedic alb kapely Genesis. Zajímavý bude pro fanoušky samozřejmě i obal. Collins se opětovně situoval do stejných póz použitých pro tehdejší covery, nafotil je znovu, takže mezi původní a nynější verzí nebude velký rozdíl. Odliší je pouze čas - v prvním případě čtyřiatřicet a ve druhém dvacet let.

Nově vydané desky "Hello, I Must Be Going!" a "Dance Into The Light" budou k mání digitálně, na kompletu dvou CD a samozřejmě i stále vyhledávanějším vinylu. Kompletní tracklist dvoudiskových verzí bude vypadat následovně:

Album Hello, I Must Be Going!: I Don't Care Anymore, I Cannot Believe It's True, Like China, Do You Know, Do You Care?, You Can't Hurry Love, It Don't Matter To Me, Thru These Walls, Don't Let Him Steal Your Heart Away, The West Side, Why Can't It Wait 'Til Morning? + bonus tracks: I Don't Care Anymore (Live), I Cannot Believe It's True (Live), Like China (Live), You Can't Hurry Love (Live), It Don't Matter To Me (Live), The West Side (Live Rehearsal), People Get Ready (Live), Thru These Walls (Live), It's Alright (Live), Oddball (Demo of "Do You Know, Do You Care?"), Don't Let Him Steal Your Heart Away (Demo).

Album Dance Into The Light: Dance Into The Light, That's What You Said, Lorenzo, Just Another Story, Love Police, Wear My Hat, It's In Your Eyes, Oughta Know By Now, Take Me Down, The Same Moon, River So Wide, No Matter Who, The Times They Are A-Changin' + bonus tracks: Dance into the Light (Live), Just Another Story (Live), Wear My Hat (Live), River So Wide (Live), Take Me Down (Live), Lorenzo (Demo), That's What You Said (Demo), Another Time (B-side), It's Over (B-side), I Don't Wanna Go (B-side).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY