Debutové album Jacka Garratta vyjde v druhé polovině února

10.01.2016 16:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Zrzavého zpěváka Jacka Garratta začíná být poslední týdny všude plno. Rádia pomalu do svých playlistů uvádějí jeho singly, před pár dny si odnesl prestižní cenu BBC Sound Of 2016 a nyní jsou konečně venku i kompletní informace o jeho debutovém albu.

Deska "Phase" vyjde 19. února a krom digitální podoby bude mít i tři fyzické formáty. Základní verze bude čítat dvanáct písní a tento obsah nabídne na CD a vinylu. Vzhledem k tomu, že Jack je po hudební stránce vcelku plodný, bude na CD ke koupi i deluxe podoba. Ta bude dvoudisková a přinese dalším sedm bonusových kousků. Pokud byste chtěli mít "Phase" s vlastnoručním podpisem Garratta, doporučujeme navštívit jeho oficiální web.

Připomeňme, že Jack odstartoval svoji kariéru již na podzim roku 2014 dvěma EP najednou a zaznamenal s nimi úspěch nejen u posluchačů, ale i u odborné kritiky. Ve stejném duchu pokračoval vloni, a to jak dalšími ípíčky, tak i singly "Chemical" nebo "Weathered", na které pěli ódu i Jackovi kolegové z branže v čele s OneRepublic nebo Katy Perry. Aktuálně byl do evropského éteru nasazen singl "Breathe Life".

Pro úplnost dodejme ještě kompletní tracklist: Coalesce (Synesthesia Pt II), Breathe Life, Far Cry, Weathered, Worry, The Love You're Given, I Know All What I Do, Surprise Yourself, Chemical, Fire, Synesthesia Pt III, My House Is Your Home + deluxe bonus tracks: Falling, Water, I Couldn't Want You Anyway, Remnants, Synesthesia Pt. I, Lonesome Valley, Water.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY