New Order nabízí zdarma novinku "Tutti Frutti" v remixu od Toma Rowlandse

04.01.2016 10:05 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kapela New Order se loňským albem "Music Complete" opět vrátila na výsluní, a tak není divu, že kolem vydání této desky probíhá vcelku rozsáhlá propagace. Aktuálně se vše soustředí na singl "Tutti Frutti", v jehož souvislosti se parta z Manchesteru rozhodla darovat i jeden remix.

Singlovka "Tutti Frutti" se v prodeji objevila jedenáctý prosincový den a kromě digitální podoby vyšla i na CD singlu a 12'' vinylu. Základní a extended verzi doplnila i řada remixů, o které se postarali například Hot Chip, Richy Ahmed nebo nadaný holandský producent Tom Trago. Jedním z těch posledních, který remix k zmiňované písni dokončil až po komerčním vydání, byl i Tom Rowlands, tedy polovička The Chemical Brothers.

Rukopis tohoto dua je znát i na remixu "Tutti Frutti", i když tentokrát převládají hudební retro vlivy, které song vrací někam na rozhraní osmdesátých a devadesátých let. I přesto zní vcelku nápaditě, což Tom podpořil i hromadou zajímavých efektů. Aby toto dílko nepřišlo nazmar, nabízí jej kapela po omezenou dobu alespoň k bezplatnému stažení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY