Stone Temple Pilots začali hledat nového frontmana

10.02.2016 20:10 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Když zbývající muzikanti z americké rockové formace Stone Temple Pilots přizvali do svého line-upu v roce 2013 na post zpěváka Chestera Benningtona, známého z Linkin Park, mnohým fanouškům se doslova protočily panenky. Post frontmana ale nezůstal zaplněný na dlouho a hledání nyní začíná nanovo.

"Rok 2016 znamená pro Stone Temple Pilots spoustu novinek. Je to rok plný naděje, optimismu, a hlavně nové hudby," uvádí na svém webu kapela. "Oficiálně spouštíme hledání nového zpěváka. Několik talentovaných umělců jsme si již mohli poslechnout, ale rádi bychom dali šanci i dalším, takže bychom všem ostatním nabídli tuto šanci. Je nám samozřejmě jasné, že nikdo nenahradí nedávno zesnulého Scotta Weilanda a naším cílem ani není hledat náhradu: Chceme, aby naše kapela pokračovala dál!" Pokud tedy máte dostatek odvahy a hlasového rejstříku, můžete své štěstí zkusit i sami.

Připomeňme, že Scott Weiland zemřel v prosinci loňského roku ve věku osmačtyřiceti let. Příčinou jeho úmrtí byla podle vyšetřujícího zdravotníka směs kokainu, alkoholu a MDA. Zpěvák měl navíc v minulosti kardiovaskulární problémy a astma.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY