Jonas Blue si skvěle pohrál s prvním hitem Tracy Chapman "Fast Car"

28.12.2015 14:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud alespoň trošku sledujete aktuální taneční scénu, určitě znáte i hudební styl tropical house. Ten zažil v roce 2015 obrovský boom a producenti (a zároveň DJové) Kygo, Lost Frequencies, Felix Jaehn či Robin Schulz, kteří jej prezentují, se tak vyhoupli mezi naprostou světovou špičku.

Těchto producentů v poslední době rapidně přibývá, jedním z těch nejnovějších je jednadvacetiletý Jonas Blue. Ten se usídlil v Londýně, přesto že díky švédskému otci a americké matce započal se svojí produkcí v Los Angeles a Stockholmu. Jeho prvním oficiálním kouskem je skladba "Fast Car", která patří poslední týdny k nejžádanějším kouskům předních evropských klubů.

Jonas šel pro svůj singlový debut do jistoty a spolu s nadanou mladou zpěvačkou Dakotou vytvořil novou verzi velkého hitu Tracy Chapman, s kterým tato americká písničkářka odstartovala svoji kariéru v roce 1988. Jemný taneční beat, příjemný vokál a hlavně notoricky známá melodie spolu perfektně fungují, a tak hitparádové úspěchy v Austrálii, Norsku, Holandsku ale i v Latinské Americe, kterých song dosáhl v průběhu prosince, asi budou jen začátkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY