shop.musicserver.cz
Nové desky pro 51. - 52. týden

Nové desky pro 51. - 52. týden

Vydáno: 20.12.2015 11:45 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Poslední dva týdny hudebních novinek naplnily z velké části soundtracky. Ten velmi očekávaný k novým "Star Wars" od Johna Williamse doplnila ještě česká "Padesátka" a další dva z pera Ennia Morriconeho a Jamese Newtona Howarda. Filmové hudbě pak budou konkurovat Monica, Emma Drobná, Olga Lounová, Chris Brown a Logic. Moderní rockery zase potěší Cage The Elephant a pro vyznavače ostřejší muziky je tu novinka Christian Death.

Pokud se v pondělí 21., respektive 28. prosince vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

John Williams - Star Wars: The Force Awakens (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba / instrumentální hudba

John Williams - Star Wars: The Force Awakens (soundtrack)
Jen stěží budete hledat očekávanější film tohoto roku, než je sedmá epizoda "Hvězdných válek" s podtitulem "Síla se probouzí", která slavnostně vstoupila tento čtvrtek do světových kin. Podle záběrů z premiér po celém světě a především čísel z pokladen kin se zdá, že má zaděláno na to, sesadit z trůnu úspěšnosti šest let starého "Avatara". Jak už je u "Hvězdných válek" takřka pravidlem, hudební doprovod a podkres dostal na starosti skladatel John Williams, který skládal hudbu již k čtvrté epizodě z roku 1977. Je tedy zcela pochopitelné, že jeho třiadvacet kompozic zcela zaplnilo soundtrack k tomuto filmu. Něco se ale přeci změnilo: John Williams tentokrát poprvé za celou dobu hvězdné ságy neřídil Londýnský symfonický orchestr ve studiích Abbey Road, ale v americkém Los Angeles si sestavil vlastní těleso, s jehož dirigováním mu vypomáhali ještě William Ross a Gustavo Dudamel. Ukázky všech skladeb si můžete poslechnout například na Supraphonline.cz


Chris Brown - Royalty (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop / r'n'b / funk

Chris Brown - Royalty
Vydání sedmého alba amerického zpěváka Chrise Browna bylo plánováno už na minulý měsíc, ale nakonec to stihnul alespoň ještě v tomto roce. Deska dostala název "Royalty" a navazuje na loňského předchůdce "X". Pro novinku připravil celkem čtrnáct songů ve standardní edici a o čtyři více v případě deluxe verze. K obvyklým žánrům jako hip hop a r'n'b tentokrát přibral ještě něco z funkových prvků. Svůj podíl na tom bude mít jistě i poměrně bohatý a značně obměněný producentský tým, ve kterém tentokrát najdete jména jako Vinylz, Boi-1da, The Monsters & The Strangerz, The MeKanics, Cali The Producer, či Divine Trackz. Brown se navíc obešel téměř bez hostů. Výjimku tvoří spíše méně známí Solo Lucci a Tayla Parx a také Future, kterého ale najdete pouze na zmíněné deluxe edici. Jak to vše ve výsledku dopadlo, zjistíte poslechem většiny písniček na VEVU Chrise Browna.


Olga Lounová - Chuť svobody
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Olga Lounová - Chuť svobody
Dva roky po albu "Optický klam", kde zkombinovala studiovou nahrávku s živým vystoupením, vydává Olga Lounová svoji třetí desku s názvem "Chuť svobody". Už před několika měsíci uvedl novinku povedený první singl "Jsem optimista", který stejně jako celou desku produkoval Ondřej Žatkuliak. Jeho služby využívají také například Marpo, Sebastian, Lenny, Ben Cristovao či Ego a jeho studio Rooftop se postaralo i o finální zvukový mix. Pro další spolupráci si Olga přizvala ještě dirigenta a skladatele Daniela Wunche, který dlouhodobě spolupracuje například se synem Miloše Formana Petrem nebo pražskou Rock operou. O texty a hudební stránku se ve velké většině postarala zpěvačka sama, s výjimkou jedné písně, kde k sobě přizvala ještě rappera Revoltu. Celé album je jako vždy v češtině až na závěrečný bonus, který natočila o prázdninách v Los Angeles s producenty ze studia RedOne a se švédskou skladatelkou Aleenou Gibson. Ti samí producenti se podíleli i na některých skladbách Lady Gaga. Vedle již představeného videoklipu k písničce "Jsem optimista" nachystala Olga Lounová nový klip, který premiérově představí na svém facebookovém profilu jako dárek pro své fanoušky na Štědrý den, tedy 24. prosince.


Monica - Code Red (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rhythm & blues / hip hop

Monica - Code Red
Jestliže Chris Brown odsouval vydání "Royalty" o několik málo týdnů, americká zpěvačka posunula vydání svého osmého alba hned několikrát a rovnou o několik měsíců. Poprvé se totiž o albu "Code Red" začalo mluvit už v roce 2012, šest měsíců po vydání předchůdce "New Life", a první datum vydání, které se ještě několikrát změnilo, bylo stanoveno na konec loňského roku. Odměnou fanouškům za dlouhé čekání je čtrnáct písniček, v nichž všech má prsty především sama Monica, ale nepohrdla spoluprací se slavnými producenty a kolegy. Mezi tu první skupinu můžeme zařadit jména jako Polow da Don, Danja, Timbaland, Pop & Oak, nebo Fatboi, zatímco do té druhé zapadá například Missy Elliott, Laiyah, Lil Wayne, Akon, nebo Priscilla Renea Hamilton. Snahou bylo obohatit její rhythm & blues o moderní prvky současné urban music, takže se zde objevuje elektronika, hip hop a další. Jak si vše sedlo, uslyšíte na zpěvaččině VEVU.


Ennio Morricone - The Hateful Eight (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

Ennio Morricone - The Hateful Eight (soundtrack)
Soundtrack k "Hvězdným válkám" není zdaleka jediným, který těsně před koncem roku ještě vychází. Tím dalším je soundtrack k novému filmu Quentina Tarantina "The Hateful Eight", v němž se slavný režisér opět pustil do westernu z doby občanské války. O hudbu se postaral Ennio Morricone, který se tak k tomuto žánru vrátil po dlouhých čtyřiceti letech. Naposledy totiž složil hudbu k westernu s názvem "Chytrák a dva společníci" z roku 1975. Na "The Hateful Eight" ovšem otiskli výraznou stopu i Češi, když podstatná část nahrávka vznikla ve studiích v Hostivaři, kde Morricone dirigoval Český národní symfonický orchestr. Vedle instrumentálních skladeb pak na albu najdete i ukázky z filmu a písničky "Apple Blossom" od The White Stripes, "Now You're All Alone" Davida Hesse a "There Won’t Be Many Coming Home" Roye Orbisona. Ukázky z něj najdete například na Supraphonline.cz a pokud se vám zalíbí, měli byste vážně zvážit verzi na vinylu, protože nahrávka pro toto médium byla pořízena metodou direct-to-vinyl.


Cage The Elephant - Tell Me I'm Pretty (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Cage The Elephant - Tell Me I'm Pretty
Americká rocková formace Cage The Elephant funguje na hudební scéně od roku 2006 a za tu dobu už stihla vydat tři studiové desky, ke kterým brzy přibude čtvrtá "Tell Me I'm Pretty". S deskou kapele vydatně pomáhal Dan Auerbach, který spolupracoval také s The Black Keys, The Arcs nebo s Lanou Del Rey. Nahrávalo se ve studiích Easy Eye Sound Studio v Nashvillu a pokud na albu uslyšíte vlivy rock'n'rollu šedesátých a sedmdesátých let, sluch vás určitě nešálí. Právě tento hudební proud se muzikanti rozhodli na novince uctít a vytvořti tak své doposud nejdobrodružnější album. Přesvědčte se už teď a poslechněte si na pledgemusic.com ukázku.


Tip týdne

Logic - The Incredible True Story (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Logic - The Incredible True Story
Se zhruba měsíčním zpožděním se k nám dostává druhé album amerického rappera Logica a svoji zásluhu na tom bude mít i na květen ohlášený koncert v pražském klubu Roxy. Následovník debutu "Under Pressure" dostal jméno "The Incredible True Story" a je svým způsobem koncepční nahrávkou vyprávějící sci-fi příběh umístěný o sto let dál v budoucnosti, kde se Země stala neobyvatelnou a z její populace zbylo pouze pět milionu lidi žijící na vesmírné stanici. Vedle jeho samotného v ostatních úlohách uslyšíte i další herce Stevena Bluma, Kevina Randolpha a Annu Elyse Palchikoff. Hudebními hosty jsou pak Big Lenbo, anglická zpěvačka Lucy Rose, Dria a Jesse Boykins III. Logic navíc v bohatých osmnácti stopách využil i řadu samplů pocházející z tvorby interpretů a umělců jako jsou třeba Steve Hackett, Kanye West, James Blake, Travis Scott, Grizzly Bear, Zero 7, či Nas. Prvním singlem se stala píseň "Young Jesus", jejíž videoklip sdílí rapper na svém VEVU.


Baroness - Purple (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock

Baroness - Purple
Americká progresivně metalová formace Baroness vydala poslední desku "Yellow & Green" před třemi lety a nyní se na sebe upoutá pozornost s dalším, v pořadí čtvrtým dílem "Purple". Současně jde o jejich první desku, na které se podílí noví členové Nick Jost (basa a klávesy) a Sebastian Thompson (bicí). Jako první ochutnávka byla vybrána skladba "Chlorine & Wine" - z rádií ji můžete znát už pár měsíců. Druhým singlem se stal kousek "Shock Me", jenž se do éteru dostal teprve před několika týdny. Kromě těchto dvou písní obsahuje nahrávka ještě osm kousků, s jejichž produkcí pomohl David Fridmann. Pro ukázky navštivte oficiální kanál kapely na YouTube.com


Emma Drobná - Emma Drobná (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Emma Drobná - Emma Drobná
Když před pár týdny vyhrála čtvrtý ročník Česko Slovenské SuperStar sympatická Slovenka Emma Drobná, všichni jí přáli, aby své debutové nikterak neuspěchala, ovšem smlouva, která se váže k vítězství, tomuto přání příliš nenapomáhala. Emma Drobná se s tím rozhodla vypořádat podobně jako její předloňská předchůdkyně Sabina Křováková, a tak jednoduše vydává obratem album s písničkami, které zpívala v soutěži. Pouze na to šla ještě o něco jednodušeji. Místo, aby je přetáčela ve studiu, zařadila na svoji eponymní prvotinu přímo živé záznamy ze show. Celkem jich tak na albu najdete devět, včetně písničky "Čerešne", která nastartovala její cestu k vítězství.


Christian Death - The Root Of All Evilution (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Christian Death - The Root Of All Evilution
"Zdravíme všechny. Právě připravujeme k vydání naši novou desku. Od poslední nahrávky "American Inquisition" uplynulo skoro deset dlouhých let, což je podle nás až příliš dlouho. Nové skladby, které pro vás máme, jsou asi ty nejlepší, jaké jsme kdy napsali a už se nemůžeme dočkat, až je uslyšíte," vzkázali svým fanouškům Christian Death, když se naplno pustili do příprav nové desky. Ta vznikla díky spolupráci a kampani PledgeMusic a vůbec poprvé se muzikanti rozhodli vydat desku bez zásahů hudebního vydavatelství. A jak to dopadlo? Ukázku najdete na YouTube.com.


James Newton Howard - Concussion (soundtrack) (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

James Newton Howard - Concussion (soundtrack)
25. prosince vstoupí do amerických kin drama ze sportovního prostředí "Concussion", které se k nám dostane pod názvem "Diagnóza: Šampión" v březnu příštího roku. Nicméně již nyní si budeme moct vychutnat jeho soundtrack. Hlavní roli v tomto snímku inspirovaném skutečnou událostí sehrál Will Smith, když ztvárnil postavu brilantního forénzního neuropatologa Dr. Benneta Omalu, který jako vůbec první objevil souvislost úmrtí a rozsáhlých zdravotních problémů s úrazy hlavy, spjaté s kontaktními sporty jako box nebo americký fotbal. Hudbu k tomuto filmu má na svědomí slavný skladatel James Newton Howard, jehož devatenáct kompozic také zaplnilo zmíněný soundtrack. K nim pak přibyla ještě písnička "In The Dakrkness" v podání Lisbeth Scott. Lepší obrázek o tomto soundtracku si uděláte prostřednictvím ukázek na Amazon.com.


RHODES - Wishes (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk pop

RHODES - Wishes
Anglický muzikant David Rhodes vyrostl na bluesových muzikantech, které mu pouštěl jeho otec, a také na kapelách jako Nirvana, Blur, či Oasis, s kterými ho seznámila sestra jeho kamaráda. Od prvních se naučil na kytaru a od těch druhých překvapivě na klavír. Pak nějaký čas působil jako basák v jedné kapele, kde už ale začal skládat svoje vlastní písničky a následně i zpívat. Natočil několik EP a k jeho průlomu mu pomohla i jeho předělávka "Blank Space" Taylor Swift, která se zalíbila samotné autorce natolik, že jej sdílela na svém Twitteru. I díky tomu RHODES, jak si zjednodušeně tento muzikant říká, vydal v září své debutové album s názvem "Whishes", které se nyní dostává i k nám. Díky určitému zpoždění a také tomu, že jej zčásti poskládal ze zmíněných čtyř EP, se můžete z většinou z dvanácti písniček seznámit na jeho YouTube.com profilu.


Různí - Padesátka (soundtrack) (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / filmová hudba / mluvené slovo

Různí - Padesátka (soundtrack)
Dalším z filmů, který se na poslední chvíli dostává do kin, je česká "Padesátka" odehrávající se na hřebenech, svazích a v chatách zasněžených Krkonoš. Premiéra filmu je 24. prosince a Vojta Kotek ji jako režisér připravil podle scénáře Petra Kolečka. Soundtrack k filmu je seskládaný z úryvků z filmu, z původních filmových skladeb, současných písní, a díky filmové retrospektivě i z domácích hitů sedmdesátých let jako "Robinson" Jiřího Korna, "Duhová víla" Hany Zagorové a Petra Rezka, "Potulný hráč" Václava Neckáře, "Máš chuť majoránky" Karla Zicha, či "Outsider Walz" od Wabiho Daňka. Titulní píseň "Padesátka" přímo pro film složil Michal Hrůza a k němu se přidalo vedle filmové hudby Viliama Béreše a Patricka Karpentskiho ještě několik novinek. Mezi nimi je i vůbec poprvé oficiálně vydaná kapela TH!S, ve které účinkuje Vojta Kotek, pod názvem Horal nahrávka bývalých členů Nightwork a dále například Monikino Kino, či Toxique. Kompletní seznam skladeb včetně ukázek nabízí e-shop Supraphonline.cz


Dále vychází:

David Zinman - Mahler: Das Lied Von Der Erde, Busoni: Berceuse éLéGiaque (Sony Music)
Golden Earring - The Hague (EP) (Bertus)
Grave Pleasures - Dreamcrash (Sony Music)
Chakuza - Exit (Sony Music)
NYX - Home (Mystic Production)
Silbermond - Leichtes GepäCk (Sony Music)

Vychází na vinylu:
A Tribe Called Quest - People's Instinctive Travels And The Paths Of Rhythm (25th Anniversary Edition) (Sony Music)
Black Crowes - Amorica. (Universal)
Black Crowes - Shake Your Money Maker (Universal)
Black Crowes - The Southern Harmony And (Universal)
Black Crowes - Three Snakes And One Charm (Universal)
Bryson Tiller - T R A P S O U L (Sony Music)
Cage The Elephant - Tell Me I'm Pretty (Sony Music)
Dave Gahan, & Soulsavers - Angels & Ghosts (Sony Music)
Electric Light Orchestra - A New World Record (Sony Music)
Electric Light Orchestra - Eldorado (Sony Music)
Electric Light Orchestra - Out Of The Blue (Sony Music)
Jamie Woon - Making Time (Universal)
Meco - Music Inspired By Star War (Universal)
Nine Inch Nails - Halo I-IV (Universal)
Status Quo - Accept No Substitute! - The Definitive Hits (Universal)
The Neighbourhood - Wiped Out! (Sony Music)
The Weeknd - Beauty Behind The Madness (Universal)
Tom Jones - Long Lost Suitcase (Universal)
Yo-Yo Ma - Bach: Unaccompanied Cello Suites (Sony Music)

Reedice:
Die Fantastischen Vier - MTV Unplugged I & II (Sony Music)
Die Fantastischen Vier - MTV Unplugged I & II (Blu-Ray) (Sony Music)
Die Fantastischen Vier - Rekord (Sony Music)
Flaming Lips - Heady Nuggs (20 Years After Clouds Taste Metallic 1994-1997) (Warner Music)
Roy Orbison - The Mgm Years 1965-1973 (Bertus)
Sebastian Lind - Messed Up Happy Kid (Sony Music)

NÁZORY
  • vztekla a zakerna pitcha (Klara, 22.12.2015 06:54) Reagovat

    Bflmpsvz

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
Thom Fröde (Imodium) - Viselo to ve vzduchu. Jsme bojovníci
Rozhovory: Thom Fröde (Imodium) - Viselo to ve vzduchu. Jsme bojovníci Skupina Imodium se po pěti letech vrací na scénu se vší parádou. Už 4. dubna předvede svoji energii ve Foru Karlín, v září pak vydá novou desku. "Zůstáváme nohama na zemi, ale chtěli jsme ukázat, že jsme kapela v plné síle a... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 09:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Audio: Cage The Elephant dojemným singlem "Out Loud" vzdávají poctu otci bratrů Shultzových (04.03.2024 10:42)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Na Brutal Assault míří na Grammy nominovaní Baroness i hvězdy osmdesátkového thrashe (09.02.2024 09:32)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Karel Gott Adele Kabát Rush Paws U2 Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Mirai Lucie Vondráčková
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu