Sunset Sons podpoří na pražském koncertě Imagine Dragons

08.12.2015 09:04 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Australsko-anglická indierocková čtveřice Sunset Sons bude předskakovat Imagine Dragons na jejich pražském koncertě v O2 areně 16. ledna.

Sunset Sons se dali dohromady v baru jménem Le Surfing. Není proto překvapením, že kromě hudby spojuje členy kapely i láska k surfování. Své první demo poslali ke konzultaci bývalému šéfovi Sony Entertainment Stevu Milbournovi, který se ihned vydal, aby kapelu viděl vystupovat naživo. Sunset Sons ho uchvátili a překvapily ho i živelné reakce publika. Steve pomohl kapele vydat první EP pojmenované "Le Surfing". Hned druhý singl "No Bad Days" se vyšplhal na čelo hitparády rockových singlů iTunes.

O kvalitě hudby Sunset Sons vypovídá i nominace na prestižní cenu BBC Sound Of. Ohromné očekávání vzbuzovalo vydání debutového alba, které však kapela stále odkládala a vydala místo něj další dvě EP "The Fall Line" a "She Wants". Debutu Sunset Sons se tak fanoušci dočkají až začátkem roku 2016. Desku "Very Rarely Say Die" produkoval Jacquire King, který spolupracoval např. s Kings Of Leon, Of Monsters And Men či Tomem Waitsem. Těšit se tak můžeme na detailně propracované album s vynikajícím zvukem.

Sunset Sons vás určitě naladí na tu správnou vlnu před koncertem Imagine Dragons v pražské O2 areně v sobotu 16. ledna. Tato kombinace skvěle fungovala už při devětadvaceti zastávkách na tour v říjnu 2015.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY