Kristína klipem k písni "Na bieleho koňa" láká na premiéru vánoční pohádky

12.12.2015 12:57 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud někdo dokáže své fanoušky udržovat v pozornosti a pravidelně je zásobovat novinkami, je to rozhodně slovenská zpěvačka Kristína. Téměř každý kvartál nabídne nějakou novou píseň nebo klip (naposledy to byl duet s Robo Grigorovem), pravidelně v naší zemi koncertuje a má mimo zpívání i mnoho dalších aktivit, mezi které v letošním roce přibylo i herectví.

Na jaře tohoto roku jsme ji vedle Ondřeje Vetchého a Simony Stašové mohli vidět v úspěšné komedii "Život je život", brzy se představí i v televizní pohádce. Během vánočních svátků bude mít premiéru nové česko-slovenská pohádka "Johankino tajomstvo", kterou 26. prosince uvidíme i v České televizi. A když už Kristína Peláková dostala jednu z hlavních rolí, je vlastně logické, že se postarala i o titulní píseň.

Song "Na bieleho koňa" je typický hit na první dobrou. Kdo zná produkci této půvabné zpěvačky trošku více, rukopis jejích skladatelů a producentů již dokázal odhalit. A přesně stejná předloha byla použita i pro její novinku. Líbivá melodie podpořena pohádkovou loutnou a hlavně chytlavý a lehce zapamatovatelný refrén dělají z písně "Na bieleho koňa" další potencionální hit. Klip kombinující záběry z pohádky a střihy na zpívající Kristínu v nádherných šatech celý dojem jen zpečeťuje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY