Psy se vrací se singlem "Daddy" a hned i novým albem s Edem Sheeranem

04.12.2015 14:33 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Už je to pár let, co celý svět šílel s velmi neočekávaným hitem "Gangnam Style" jihokorejského rappera a zpěváka jménem Psy. Na video, které se na YouTube pyšní téměř dvěma a půl miliardami zhlédnutími, se nyní pokusí navázat obdobně zběsilou písní "Daddy".

Elektronicko-tanečně-korejsko-anglická skladba, jejíž přeplácaný a trochu nuceně vtipný videoklip si můžete pustit pod článkem, není ale jedinou novinkou. Psy totiž hned vydal i celou novou desku "Chiljip Psy-da" neboli anglicky "This Is PSY's Seventh Album". Ta obsahuje pouze devět skladeb, prozatím není k dispozici na streamovacích službách, ale ke koupi na iTunes ano.

Při uvedení klipu a desky Psy prohlásil, že v žádném případě nečeká, že by nové skladby mohly dosáhnout stejného úspěchu jako "Gangnam Style", protože její úspěch byl naprosto nečekaný a nepravděpodobný. To je také ostatně také účast Eda Sheerana na jeho nové desce. Jihokorejec totiž pro svou nahrávku zremixoval a svým rapem doplnil Sheeranův hit "Sing", jenž celou půlhodinovou nahrávku uzavírá.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY