Carly Rae Jepsen láká na vánoční svátky coververzí hitu "Last Christmas"

03.12.2015 11:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kanaďanka Carly Rae Jepsen může letošní rok v klidu považovat za comebackový. Minimálně jeden velký hit, nové album a turné, během kterého se zpěvačka sice soustředí na Kanadu a Ameriku, ale zastavila se i na několik vystoupení v Evropě. A aby těch aktivit neměla před koncem roku málo, rozhodla se přispět do předvánoční atmosféry i novým singlem.

I když novým singlem je asi silné označení, jde totiž o coververzi. A protože se nové vánoční písně do podvědomí posluchačů dostávají jen velmi těžce, vsadila Carly na jistotu a přezpívala asi největší hit britského dua Wham! s názvem "Last Christmas", který původně vyšel v prosinci roku 1984.

Tato písnička se dočkala již mnoha předělávek (například od Ariany Grande, Whigfield nebo Hilary Duff), ale Carly to celé pojala trochu jinak. Song v jejím podání znatelně zpomalil, dočkal se (logicky) nových aranží a milým zpestřením je i saxofon, který provází většinu písně. Sice ani tato verze na kvality originálu nedosáhne, ale rozhodně patří k těm lepším.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY