Němečtí Kraftklub se vrací do Prahy

30.11.2015 21:37 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Němečtí Kraftklub se vracejí do Prahy. Po úspěšném koncertu ve Futuru se v rámci série Excelent Jukebox představí 13. února 2016 v Lucerna Music Baru. Kraftklub je kombinace rapu, indie, ska, nespoutané energie na pódiu a zárukou skvělého večera. Předprodej vstupenek bude zahájen 1. prosince v deset hodin na GoOut.cz a v síti Ticketpro za 390 Kč.

Kapela Kraftklub vznikla v roce 2009 v německém Chemnitzu. O rok později vydala svoje první EP "Adonis Maximus", které definovalo její zvuk. Rozjařená kombinace indie, rapu a ska skvěle odráží atmosféru studentského města, ze kterého pocházejí. Po vydání debutu "Mit K" v roce 2012 začala kapela hrát i na větších pódiích a předskakovat zavedeným jménům, jako jsou Beatsteaks nebo Fettes Brot. Poprvé se také podívali na krátké turné do zahraničí - do Jižní Ameriky.

V roce 2014 následovalo album "In Schwarz", které posbíralo kladné reakce jak od kritiků, tak od fanoušků. Krátce nato kapela vyjela na evropské turné, v rámci kterého zavítala poprvé i do Prahy. Z tour byl pořízen živý záznam "Randale", který vyšel letos a skvěle zachycuje energii a nasazení kapely při koncertech.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY