Verona zní v "Endless Day" uvolněně a vcelku světově

30.11.2015 13:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

S tanečním duem Verona je to tak trochu jako na houpačce. Jednou nás překvapí velmi příjemnou popovou či taneční písní, pak vyprodukují takovou příšernost jako třeba song "Teď a tady", kterým opětovně zapadne mezi naprostý kýč. Bohudík těch světlejších okamžiků je v poslední době znatelně víc, což potvrzuje i nový singl "Endless Day".

Peter Fider si velmi dobře hlídá, co ve světě taneční hudby právě frčí, a tak aktuálním trendům uzpůsobil i svůj nový song. Verona na něm citelně zvolnila, hudební poklad a líbivý kytarový rif by úplně klidně mohl konkurovat zahraniční produkci stylu tropical house, a dokonce i hlas Markéty Jakšlové, která trochu zapracovala i na své angličtině, zní tak nějak nečesky.

S koncem roku tak Verona opravdu velmi mile překvapila, a jak se zdá, nechala se vést rukou odborníka i při vizuálu, který se natáčel v Holandsku. Je plný obyčejně neobyčejných záběrů na tamější život, kterým dalo pomyslné kouzlo jejich zpomalení. Markéta se navíc vykašlala na veškerý make up, čímž zároveň opět jednou potvrzuje, že míň je někdy víc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY