Placebo oslavují kulaté výročí živákem "MTV Unplugged"

26.11.2015 16:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kapela Placebo u příležitosti oslav dvaceti let své existence odehrála v létě speciální unplugged koncert, který byl zaznamenán pro následné vydání. K němu dojde již za pár dní.

Placebo - MTV Unplugged
© facebook interpreta
Placebo se 19. srpna tohoto roku v Londýně připojili k takovým ikonám jako Nirvana, Paul McCartney nebo The Cure, odpojili nástroje ze sítě a odehráli pod hlavičkou hudební stanice MTV speciální unplugged koncert. Během něj Brian Molko a jeho kolegové nabídli průřez celou diskografií a mnoho písní představili i ve zbrusu nových aranžích.

Vše bylo bohudík i zaznamenáno a již 27. listopadu vyjde pod názvem "MTV Unplugged" digitálně, na CD, DVD, Blu-ray, kompletu CD+DVD a Blu-ray, 12'' vinylu, speciálním picture disc vinylu a taktéž jako super deluxe box kombinující všechny fyzické formáty (krom vinylů), které doplní i limitované tričko a kniha. V České republice se bohužel zmiňovaného boxu nedočkáme, ostatní budou i u nás k mání.

Pro úplnost dodejme ještě kompletní tracklist: Jackie, For What It's Worth, 36 Degrees, Because I Want You, Every You Every Me (feat. Majke Voss Romme aka Broken Twin), Song To Say Goodbye, Meds, Protect Me From What I Want (feat. Joan as Police Woman), Loud Like Love, Too Many Friends, Post Blue, Slave To The Wage, Without You I'm Nothing, Hold On To Me, Bosco, Where Is My Mind?, The Bitter End.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY