Avicii natočil k "Broken Arrows" dojemný klip inspirovaný pravdivým příběhem

25.11.2015 14:45 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Švédský DJ a producent Avicii vydal počátkem podzimu druhou desku pojmenovanou "Stories", která ale rozhodně nedosahuje takových komerčních úspěchů jako dva roky starý debut "True". Šestadvacetiletý rodák ze Stockholmu se tak co nejvíce snaží, aby dosavadní prodeje vylepšil, a ve velmi rychlém tempu vydává ze zmiňovaného alba singly.

Song "Broken Arrows" fanouškům představil ještě předtím, než jeho albová novinka vyšla, a už tehdy byl přijat s nadšením. Znovu se totiž rozhodl dodržet zajetý formát, tedy zkombinovat příjemný a pro rádia neagresivní beat s chytlavou melodií a hostujícím zpěvákem, který ještě není okoukaný. Tentokrát se obrátil na frontmana americké country kapely Zac Brown Band, jehož hlas do taneční písně naprosto perfektně sedí.

Stejnou pochvalu ale zaslouží i klip. Ten (v případě Aviciiho) tradičně vypráví ne zrovna šťastný příběh, který je navíc inspirován reálným základem. Přeneseme se v něm do šedesátých let minulého století, kdy jeden ze slavných amerických atletů podlehl démonu alkoholu, což se odrazilo i na jeho sportovních výsledcích. Až jeho dcera mu pomůže najít cestu k sobě a vrátit ho na úplný vrchol. Připravte se, možná budete z klipu malinko naměkko.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY