Scooter předvede v pátek v Praze skvělou show

12.11.2015 17:18 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

"Těšte se na skvělý večer a divokou párty," láká frontman kapely Scooter H.P. Baxxter. Již tento pátek 13. listopadu vystoupí v Malé sportovní hale na pražském Výstavišti legenda evropské taneční scény devadesátek, která má na svém kontě 23 hitů v top ten, třicet miliónů prodaných nosičů a na devadesát zlatých a platinových desek za prodej. Taneční beaty, přesně se trefující do nálady zábavychtivého publika, oslňující pódiová show, originální polodeklamovaný a polokřičený projev frontmana H. P. Baxxtera, jehož charismatu a sex-appealu čas nic neubral.

"Pracujeme na novém albu a v Praze zahrajeme nový singl "Riot", ale samozřejmě i řadu starých dobrých pecek. "How Much Is The Fish", "Hyper Hyper" i "Nessaja" nebudou chybět. Takže přijďte. Prostě: Move Your Ass!," dodává H.P. s úsměvem a odkazem na další hit kapely. O generaci mladší scooterovská posila, hudebník a producent Phil Speiser, láká poznámkou o svém šéfovi : "H.P. žije muzikou a Scooterem, a to je strašně důležitý. Nezáleží na tom, jakej blbej den to zrovna předtím byl. V momentě, kdy jde na scénu, všechna pozornost patří lidem. On tomu dá všechno." Dodejme, že co platí pro H.P. Baxxtera jako frontmana, platí beze zbytku o celé kapele.

Diváky před Scooter roztančí dva špičkoví čeští producenti a DJové: Z Jižních Čech přiveze svůj mix přední znalec raveové a taneční scény DJ Basslicker, pražskou scénu bude svými beaty reprezentovat DJ Mikael van Dikeen. A poté, co opustí pódium hlavní hvězda večera, tancechtiví mohou pokračovat ještě během videodiskotéky.

Úchvatnou jízdu se Scooterem i českými DJs mohou diváci zažít 13. listopadu 2015 od 19:00 hodin v Malé sportovní hale na Výstavišti v Praze - Holešovicích. Vstupenky v cenách od 850 Kč do 2 490 Kč jsou k mání v sítích Ticketpro, Ticketportal a také na GoOut.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY