Adele představila svůj globální hit "Hello" v monumentálním živém provedení

11.11.2015 16:51 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

"Ahoj, to jsem já," slýcháváme nyní snad na každém kroku. Adele se svým novým megahitem "Hello" láme jeden rekord za druhým a zůstávalo jen otázkou času, kdy se s ním vytasí i naživo. Poprvé se tak stalo při nedávném natáčení nového pořadu BBC, který však na svou premiéru stále čeká, a podruhé během udílení francouzských NRJ Awards. A právě záznam z tohoto vystoupení nyní interpretka umístila na svůj účet na YouTube.com.

Od doby fenomenálně úspěšné desky "21", které se po světě prodalo více jak neuvěřitelných třicet milionů kusů, se toho příliš nezměnilo. Britská zpěvačka opět vsadila na uhlazený vzhled a svůj mocný vokál. Pilotní singl z chystané novinky "25" je sám o sobě trochu ukřičený, a proto nikoho zřejmě příliš nepřekvapí, že i jeho živé provedení nabízí poměrně výrazný hlasový zážitek. Posluchači přesto mohou leda smeknout před energií a přívalem emocí, které se Adele podařilo do svého vystoupení vměstnat.

Nový studiový materiál vychází už 20. listopadu a nikdo ani v nejmenším nepochybuje o tom, že by se nestal absolutním hitem letošní vánoční sezóny a dost možná i celého příštího roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY