Nový projekt bývalého kytaristy Rage chystá novinku, představí ji i na Zimním Masters Of Rock

10.11.2015 15:26 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Fanouškům metalové muziky není Victor Smolski nijak neznámý. Virtuózní kytarista se ale po patnácti letech v Rage rozhodl jít vlastní cestou a na scénu přichází s projektem Almanac. Pokud se tedy řadíte mezi umělcovy fanoušky a navíc se vám líbila jeho společná tvorba s Lingua Mortis Orchestra, bude chystaná deska "Tsar" lahodit vašim uším. Na pultech se má objevit v březnu příštího roku.

Kromě uvedeného orchestrálního tělesa tvoří Almanac také hned několik zkušených a oblíbených hudebníků a zpěváků. Jmenujme hlavně Davida Readmana (známého z Pink Cream 69) a Andy B. Francka (Brainstorm). Hudební těleso navíc spolupracuje s dalšími dvěma orchestry - barcelonským filharmonickým a běloruským symfonickým.

Premiéru nových písní si čeští fanoušci budou moci brzy vychutnat i naživo. Almanac je totiž jednou z kapel, která vystoupí na zimní verzi festivalu Masters Of Rock, jež proběhne již 15. listopadu ve Zlíně ve Sportovní hale Euronics. V programu mají čestné odpolední místo a set má trvat celou hodinu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY