Právě vychází druhý díl tranceové kompilace "Subculture - The Residents"

08.11.2015 12:54 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Zhruba před rokem představil irský tranceový DJ a producent John O'Callaghan novou kompilační řadu "Subculture - The Residents", která vychází pod hlavičkou jeho vlastního labelu. Ta se setkala s obrovským ohlasem, proto je logické, že přichází její druhý díl.

Ten opět čítá tři namíchané sety, přičemž ten první si vzal na paškál právě John. A i tentokrát požádal dva své DJské kolegy, kteří patří do jeho stáje, aby taktéž každý přispěl jedním setem. Pro letošní rok byl osloven legendární britský tranceový a techno DJ John Askew a rodák z Bristolu Standerwick, který je zastáncem tzv. uplifting trance.

Všichni tři dohromady na kompilaci zařadili necelých šedesát tracků, mezi kterými najdeme samozřejmě i aktuální kousky z jejich vlastních produkcí. Kromě toho kompilace přináší i žhavé novinky a exkluzivní remixy od Tiësta, Bryana Kearneyho, Aly & Fila, Ferryho Corstena nebo Giuseppe Ottavianiho.

Kompilace s názvem "Subculture - The Residents: Volume 2, Mixed by John O'Callaghan, John Askew & Standerwick" je dostupná již nějaký ten týden digitálně, počátkem listopadu vyšla ve světě i fyzicky na třech discích. Potěšující je, že díky loňskému úspěchu ji bude možné v polovině listopadu pořídit díky distribuci i u nás. Pokud patříte mezi netrpělivé, koupit ji můžete už nyní například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY