Rapper, rocker nebo bluesman? Astronautalis v Praze odhalí mnoho tváří

18.11.2015 15:26 - Veronika Ondečková | foto: facebook interpreta

Rodák z Floridy, milovník cest a nadšený fanoušek motocyklů Harley Davidson, se vrací do Lucerna Music Baru, kde vystoupí již 29. listopadu.

Na předchozí pražskou zastávku rapper Charles "Andy" Bothwel aka Astronautalis, jehož kariéru odstartovala v soutěži Scribble Jam, vzpomíná jako na jedno ze svých vůbec nejlepších vystoupení a hodlá si jej zopakovat. Toho času je zpěvák usazený v Minneapolis a kromě úspěšné sólové dráhy má také nos na vydařené spolupráce. V minulosti se spřáhl například s P.O.S. v projektu Four Fists nebo s Justinem Vernonem ve Feathers. Tentokrát mu v Praze pomůže nakopnout atmosféru krajan RickoLus, spolu s nímž se předloni podepsal pod sedmipalcový singl "The Rainmakers". Oba výrazní protagonisté nicméně do Lucerny přijedou představit především čerstvý materiál. Astronautalis co nevidět vydá EPéčko a supportující host už se stačil letos blýsknul albem s názvem "Coconut".

Astronautalis patří mezi nekonvenční interprety, který rád pracuje s různými žánry. Kromě hip hopu mu není cizí ani indie rock, electro nebo blues. Hlavně je to ale velký showman, takže se můžete těšit na koncert napěchovaný energií a zábavou.

Vstupenky jsou k dostání v předprodeji za 300 Kč nebo na místě za 350 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY