Obal nové desky Coldplay vypadá jako "Proměnamě" Tomáše Kluse

03.11.2015 09:52 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Jakkoli to prozatím nebylo oficiálně oznámeno, podle všech indicií se zdá, že britská kapela Coldplay si pro své příznice připravila nové album, které vyjde ještě do konce tohoto roku. Na svých komunikačních kanálech zveřejnila obrázek, jenž tvoří několik kružnic, v londýnském metru se na plakátech objevil ten samý obrázek, navíc s připsaným datem 4. prosince. Už to prostě nevypadá jen jako fanouškovské teorie, ale jako téměř jistá věc.

Klus / Coldplay
© facebook interpreta
Pro české posluchače ale může být zajímavý fakt, že pokud ona jednoduchá mandala bude skutečně obalem jejich novinky, nápadně se bude podobat přebalu předposledního alba Tomáše Kluse "Proměnamě". Pouze Chris Martin a ostatní členové skupiny ji nechali graficky zcela čistou, zatímco Klus a spol. ji trošku vybarvili.

Tomáš Klus ke své desce přibalil i pastelky a velký plakát s nevybarvenou verzí mandaly, takže si jeho fandové mohli vymalováním vytvořit svou verzi obalu nahrávky. Dočkáme se něčeho podobného i u Coldplay? Místo pastelek by mohly k albu být jako dárek třeba fixy, takže bychom si u vybarvování mohli prozpěvovat například jejich velký hit "Fix You"...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY