David Guetta v "Bang My Head" vsadí vše na jednu kartu

11.11.2015 12:32 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I francouzský DJ a producent David Guetta pochopil, že v předvánoční době bude nejlepší vydat reedici své loňské desky "Listen". Rozhodně není troškař, a tak na titul nově pojmenovaný "Listen Again", který by měl vyjít již v polovině listopadu, přidá osm písní a speciální DJský mix.

Jednou z novinek bude i nová verze písně "Bang My Head", která byla zastoupená již na loňské edici. Původně však Guetta nahrávce dal EDM kabát, ve kterém se tak trošku ztrácel vokál hostující zpěvačky Sii. Nová verze je o dost pomalejší, určitě i přívětivější pro rádia, navíc nabízí příjemně houpavý tropical house sound, který v současné době hodně letí. Vylepšení přichází i v případě dalšího hosta, kterým je americký rapper Fetty Wap.

Slušně tým kolem Davida zvládl i vizuál. V něm se Francouz ujal hlavní role - hráče pokeru, který však přecení své síly. Aby nepřišel o velký majetek, rozhodne se jeho krásná partnerka pro lišáckou sázku o všechno nebo nic. Zda se jí tato lest povede, se můžete podívat níže. Určitě tentokrát tvůrcům odpustíte i tu trošku product placementu. Někdo to holt i tentokrát zaplatil musel.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY