Ariel Pink nám přiveze svou psychedelii již tento měsíc

02.11.2015 18:46 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Kalifornský hudebník, milovník psychedelie a růžové barvy Ariel Pink, vlastním jménem Ariel Marcus Rosenberg, se k nám po dlouhých šesti letech vrací se svou poslední deskou "pom pom". Spolu s ním vystoupí losangeleský muzikant Jack Name, který nám představí svou druhou sólovou desku "Weird Moons". Koncert proběhne v sobotu 14. listopadu v pražském klubu MeetFactory.

Ariel Pink je velmi zručný hudebník, který se nebojí s hudbou experimentovat a míchat různé žánry. Díky tomu je jeho tvorba velmi originální. Minulý rok vydal sólovou nahrávku "pom pom", která se dočkala velmi příznivé kritiky. Plno hudebních magazínů ji ve svých výročních žebříčcích zařadilo na vysoké místo. Že se jedná o opravdu vydařenou desku, se můžete přesvědčit i v naší recenzi.

Pokud stále váháte, zda jít na Ariela Pinka do MeetFactory, zkuste se podívat na níže vložený půlhodinový záznam ze studia Boiler Room. Ariel Pink v něm předvádí naprosto geniální vystoupení.

Vstupenky v ceně 490 Kč si můžete zakoupit na stránkách MeetFactory, přes GoOut.cz nebo v sítích Ticketpro a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY