Celeste Buckingham s "Loving You" bohužel nenadchne

28.10.2015 18:47 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Celeste Buckingham sklízela od počátku své kariéry na musicserveru jen samou chválu. Skvěle dopadly recenze debutu "Don't Look Back" i druhé řadovky "Where I Belong", pochvalná slova získala i hodnocení jejích videoklipů. U novinky "Loving You" ale poprvé převažuje mírné zklamání.

U klavírní balady podpořené smyčci je naprosto jasné, co bylo jejím záměrem - nechat písničce intimní atmosféru a přitom ji vygradovat do skvělého finále. Jenže nic z toho se v ní bohužel nekoná. Gradace se neodehraje veškerá žádná a i po několikátém poslechu budete mít problém identifikovat refrén. Celeste totiž pro obdobně velké skladby nedisponuje hlasem, kterým by podobně vystavěné písničce mohla dát ten pravý vrchol, a tak "Loving You" jen příjemné ubíhá, až skončí, aniž by došla svého naplnění.

Ve spíše pocitovém videoklipu si zahrála se svým současným přítelem Matějem Vávrou, jedním z finalistů X Factoru, v němž byla za porotkyni a propukla mezi nimi láska... Vávra se své role zhostil skvěle, a výsledné video tak dojem z písničky přece jen o něco vylepšuje. Jako celek ale "Loving You" dopadlo v rámci Celestiny dosavadní kariéry ne zrovna dobře, nehledě na profesionalitu, která z ní čiší.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY