Ben Cristovao vyráží na podzimní turné do větších prostor, startuje v Ostravě

29.10.2015 12:57 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Úspěšný loňský rok a skvělý ohlas na desku "Made In Czechoslovakia" byl pro Bena Cristovao a jeho management motivací při výběru zastávek letošního podzimního turné. Větší prostory, ještě propracovanější pódiová prezentace a maximální odhodlání. Turné startuje už 3. listopadu v Ostravě a jeho vrcholem bude 28. listopadu pražské Forum Karlín. Letos má Ben v plánu také ještě vydat své nové album.

Ben Cristovao bere loňský rok jako velmi úspěšný, dařilo se mu ve všem, do čeho se pustil. Deska "Made In Czechoslovakia" se stala ihned po vydání nejúspěšnějším albem na iTunes i Deezeru. Pokřtil jej začátkem listopadu ve vyprodaném klubu Roxy a také většina dalších zastávek loňského podzimního turné byla vyprodána. Videoklip ke skladbě "Molly" se umístil na třetím místě mezi CZ videoklipy s největším počtem zhlédnutí na kanále YouTube za rok 2014. Singl "Sweet Chilli" převzala prakticky všechna mainstreamová tuzemská ráda (Evropa 2, Fajn Rádio, Radio Spin, Kiss rádia a další).

Začátkem září 2015 vydal Ben videoklip "IronBen" a také klip k písni "Instagram" (záběry byly pořízeny během jeho dovolené v Tokiu). Před několika dny odpremiéroval novou píseň "Tabu" z připravovaného alba, které by mělo vyjít ještě v letošním roce.

Fanoušci mohou doufat, že některé z dalších nových skladeb zazní premiérově právě v rámci turné. To je, společně s albem, hlavní položkou jeho programu pro rok 2015 a vizuálně i návštěvností má ambice pokořit to předchozí. Každý, kdo se o Benovu tvorbu a aktivity zajímá, ví, že on sám si bude přát pokořit provedením i návštěvností předchozí úspěšné turné.

Ben Cristovao opět zapojí skvělé muzikanty, chybět za mixážním pultem nebude ani jeho dlouholetý DJ a kamarád Abdu. Samozřejmě přizve také hudební hosty, jisté je, že na všech zastávkách bude možnost vidět rapera Cavaliera (znáte ze společných songů s Benem "Těžký váhy" a "Nemůžu si dovolit"), ostatní jména zatím nechává Ben v tajnosti. Ve spolupráci s přední českou vjingovou společností vzniknou vizuály letošního turné a také light show bude v rukách těch nejlepších. O taneční show se postará osvědčená dvojice Fugi & Kenny a také taneční skupina AWA.

Turné se zastaví celkem v osmi městech:

3.11. KD Ostrava - Ostrava
6.11. Fléda - Brno
13.11. Staré lázně - Kolín
21.11. KC Jitka - Jindřichův Hradec
28.11. Forum Karlín - Praha
9.12. KD Peklo - Plzeň
19.12. MMC - Bratislava


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY