Fall Out Boy a Azealia Banks spojili síly a zremixovali "Kids Aren't Alright"

03.11.2015 08:52 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Azealia Banks, jejíž jméno poslední dobou vyskakuje na stránkách hudebních portálů především v souvislosti s kontroverzními přestřelkami, přispěla na nové, remixové album skupiny Fall Out Boy. Předělávka pop-punkové skladby "The Kids Aren't Alright" vyšla 27. října.

Nová verze si zachovala strukturu rockového originálu, který je prošpikován hiphopovým instrumentálem. Bicí zní električtěji a do popředí se derou basy, zatímco původní kytara a klávesy ustupují do pozadí. Píseň nezahajuje hlas Patricka Stumpa, ale lyrické verše Banks, které se zdají zcela nekompatibilní se zbytkem skladby. I přesto jejich přítomnost jako by vyvažovala nadcházející pronikavý vokál frontmana kapely. Otázkou zůstává, zda neznatelné zapojení americké rapperky obohatilo původní verzi.

Není to poprvé, co si Fall Out Boy ke své desce přizvali hudebníky ze světa hip hopu. V minulosti již spolupracovali s giganty hudebního průmyslu, jakými jsou Kanye West, 50 Cent nebo Wiz Khalifa.

Nové deska, která vyšla 30. října pod názvem "Make America Psycho Again", obsahuje dále remixy, na kterých se podíleli Migos, Joey Bada$$ či Juicy J.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY