Moby se s "Almost Loved" opět vrací na taneční parket

23.10.2015 09:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

S Američanem Mobym je to tak trochu jako na houpačce. Nikdy totiž nevíte, s čím zase přijde. Má za sebou taneční období, chvíli se snažit dělat death metal, pak zase chill out, určitou dobu se věnoval i EDM. Poslední dobou ale jako by tak trošku hledal svoji identitu, a tak se snaží realizovat svoje hudební nálady dalším ze svých b-side projektů.

Moby & The Void Pacific Choir je aktuálně tím katalyzátorem jeho hudebních myšlenek, které ale půjde asi jen těžce zařadit. Zhruba před měsícem vydal singl "The Light Is Clear In My Eyes", kterým jako by dával vzpomenout na dobu kolem skvělé desky "Animal Rights". Nyní jde ve vzpomínkách ještě dál a na "Almost Loved" připomíná dvacet let starý titul "Everything Is Wrong".

Sound písně sice nepostrádá aktuální elektronické aspekty, ale protože je Richard Melville Hall aka Moby milovníkem analogových mašinek, najdeme tu právě i hudební postupy a zvuky, kterými se vracíme do polovičky devadesátých let. Celé je to navíc zabalené do divokého vizuálu, ve kterém si plešatý hudebník taktéž vcelku libuje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY