Troye Sivan v "Talk Me Down" uzavírá svou klipovou trilogii

30.10.2015 09:56 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Mladý australský zpěvák Troye Sivan se po sérii singlů a ípíček chystá na vydání svého dlouhohrajícího debutu "Blue Neighbourhood", který konečně vyjde počátkem prosince. Ještě předtím ale dokončil stejnojmennou klipovou trilogii, již prozatím tvořila videa ke skladbám "Wild" a "Fools". A zatímco tyto dvě jmenované písničky byly obsaženy na skvělém zářijovém EP "Wild", poslední z trojice, novinka "Talk Me Down", už bude k nalezení pouze na velké desce.

Právě aktuální skladba se dá považovat za opravdu pilotní singl z jeho debutu, protože disponuje pro rádia nejschůdnějším zvukem. Velkolepá balada plná smyčců svým aranžmá ale stále o několik příček převyšuje jiné skladby jeho vrstevníků, kteří si málokdy svou hudbu skládají a radši se dají všanc hitovým producentům.

Jak už bylo zmíněno, samotné video uzavírá klipovou trilogii a po jeho zhlédnutí je jasné, že trojice snímků tvoří spíše jeden dvanáctiminutový film než pouze tři osamocené celky. Příběh se totiž v "Talk Me Down" uzavírá a jakkoli končí tragicky, ne doslovně. Pokud si dáte všechna tři videa za sebou, možná vám závěrečný záběr na širý oceán bude před očima ubíhat ještě dlouho po jejich dokoukání...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY