shop.musicserver.cz
Nové desky pro 43. týden

Nové desky pro 43. týden

Vydáno: 25.10.2015 15:24 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Je tu nový týden a s ním opět řada hvězd vydávajících své novinky. Těmi hlavními budou Dave Gahan se Soulsavers, autorský Rod Stewart, Wilco a countryová Carrie Underwood, filmový Andrea Bocelli, Ondřej Brzobohatý unplugged nebo pop punkeři 5 Seconds Of Summer. Z tuzemské scény se hlásí hned dvě silné kapely - Support Lesbiens a Ready Kirken.

Pokud se v pondělí 26. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Dave Gahan & Soulsavers - Angels & Ghosts (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock / blues rock / electronica

Soulsavers - Angels & Ghosts
Jsou to tři roky, co anglické producentské duo Soulsavers po spolupráci s Markem Laneganem angažovalo coby vokalistu frontmana Depeche Mode Davea Gahana a výsledkem tohoto spojení bylo album "The Light The Dead See". Zúčastněným zachutnalo natolik, že nyní vydávají druhou desku "Angels & Ghosts". Spolupráci ještě více prohloubili a novinka tak jde na pulty obchodů pod hlavičkou všech. První demo nahrávky vznikaly přes oceán, kdy si Dave Gahan a Rich Machin vyměňovali hudební nápady vzniknuvší na jedné straně v dolním Manhattanu a na straně druhé na anglickém venkově. Následně se všichni společně sešli a natočili album v různých studiích po celém světě včetně Sunset Sound v Los Angeles nebo Electric Lady v New Yorku. Výsledkem je devět skladeb, které oscilují mezi alternativním rockem, blues rockem a elektronikou. Prvním singlem se stala píseň "All Of This And Nothing", jejíž videoklip společně s povídáním o desce najdete na Gahanově VEVU. Pokud se vám zalíbí, můžete vyhledat i verzi na vinylu.


Rod Stewart - Another Country (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / folk rock / country /

Rod Stewart - Another Country
Zatímco v předchozí dekádě se Rod Stewart věnoval coververzím legendárních swingových a soulových songů, v té aktuální se opět vrátil ke skládání písní. Prvním albem bylo předloňské "Time", na které nyní navazuje novinkou "Another Country" "Jelikož mé poslední album bylo tak skvěle přijato, dodalo mi to odvahu pokračovat v psaní vlastních věcí a psát i o jiných věcech než jsem psal dosud. Taky mi to dalo svobodu experimentovat s různými vlivy - jako třeba reggae, ska a keltské melodie", říká o vzniku alba Rod Stewart. Dvanáct, respektive sedmnáct písniček v případě deluxe edice, s ním složil a produkoval jeho dlouholetý spolupracovník Kevin Savigar, jehož služeb využili i Bob Dylan, George Harrison, John Mellencamp, nebo Willie Nelson. Společnými silami poslali album na trojmezí popu, rocku a folku s řadou dalších vlivů. O tom se koneckonců můžete přesvědčit prostřednictvím několika videí na jeho VEVU.


Andrea Bocelli - Cinema (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: operní crossover

Andrea Bocelli - Cinema
Více než dva a půl roku po vydání úspěšné desky "Passione" nabídne svým fanouškům italský tenorista Andrea Bocelli novou kolekci písní, která dostala název "Cinema". Jak už název napovídá, nepůjde o písně z jeho vlastní tvorby, ale o výběr skladeb z filmů, které složili například Leonard Bernstein, Andrew Llyod Webber, Irving Berlin či Ennio Morricone. V šestnácti písních se opět spojil s trojicí David Foster, Humberto Gatica a Tony Renis a sám o desce říká: "S albem 'Cinema' si plním přání, které jsem v sobě ukrýval již několik dekád. Nikdy jsem se netajil svým snem přivést na svět nahrávku propojenou s filmovou hudbou". Na albu přezpíval například písně z filmů "Doctor Zhivago", "Love Story", "The Godfather", "Life Is Beautiful"," Gladiator", "Il Postino", "Breakfast At Tiffany’s" a mnoho dalších. I tentokrát se Bocelliho album může pyšnit dvěma hosty. Tím prvním je Ariana Grande a druhým Nicole Scherzinger, s níž přezpíval song "No Llores Por Mí Argentina" z filmu "Evita". Bocelli představuje novinku prostřednictvím svého YouTube.com profilu.


Tip týdne

Carrie Underwood - Storyteller (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country / country popu

Carrie Underwood - Storyteller
Páté studiové album americké countryové zpěvačky Carrie Underwood dostalo jméno "Storyteller" a vychází ve stejném roce, kdy Carrie přivedla na svět své první dítě. Hned na jaře se pustila do natáčení nových písniček a s osvědčeným týmem čítající jména jako Hillary Lindsey, Ashley Gorley, Chris DeStefano, David Hodges, Brett James a Mark Bright nahrála kolekci třinácti skladeb, kterou na svět uvedl první singl "Smoke Break". Pokud by její příznivci měli obavy, že těhotenstvím ztratila něco za své energie, nemusí mít obavy. Stále se umí do svých písniček pořádně opřít. Oceňují to koneckonců i zámořští kritici, u nichž album sbírá velmi pozitivní ohlasy. Svůj vlastní názor si můžete udělat na VEVU Carrie Underwood, kde sdílí ze "Storyteller" všechny písničky.


Wilco - Star Wars (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock / space rock

Wilco - Star Wars
Ačkoli devátá studiovka amerických Wilco vyšla ve Státech už na konci srpna, vzhledem k tomu, že si desku opět vydávali sami prostřednictvím vlastního labelu, trvala jí cesta do Česka o něco déle. Kapela pro album se zavádějícím názvem "Star Wars" složila a nahrála celkem jedenáct písniček, v nichž do svého alternativního rocku naimplementovala prvky indie, space rocku a experimentálního rocku. Jak se jim to povedlo a zda to bude opět minimálně na nominaci na Grammy, můžete zjišťovat už nyní. Celý stream alba totiž nabízejí Wilco na svém YouTube.com profilu. Pokud se vám zalíbí zvuk, lze sehnat i vinyl, který vyšel teprve před několika málo dny.


Ready Kirken - Kde byl vykopán zakopanej pes
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop rock / akustika

Ready Kirken - Kde byl vykopán zakopanej pes
Populární pardubická formace Ready Kirken vydává své osmé řadové abum s titulem "Kde byl vykopán zakopanej pes". Až na pár výjimek jde o jejich první akustické album, na které formace navíc spolupracovala s kapelou Corvus Kvartet, které na desce hrají smyčcové party. Z rádií můžete znát první singl "Holuby z Poruby", který brzy následovala další ochutnávka "To se nedělá". Křest novinky proběhl 12. září v Hradci Králové. Vystoupení formace se i natáčelo a vzniklý záznam bude sloužit i jako podklad k chystanému živáku a klipu k jedné z nových písní. za zmínku stojí u grafické zpracování přebalu alba, které má pro kapelu nyní zvláštní význam. "Nikdy jsme na obal nekladli nějaký moc velký důraz, vždy tam bylo spíš foto kapely nebo tak něco. Ale na téhle desce jsme si dali záležet. Na tomto albu je úžasná tematická grafika, která vznikla spojením koláží Martina Doška a grafických kouzel Jirky Kaufmanna. Podobně tomu tak je i v přiložené knížečce," prozradil v nedávném rozhovoru kytarista Ready Kirken Zdeněk Ceral.


Saint Asonia - Saint Asonia (European Edition) (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock / heavy metal / alternative metal / post grunge

Saint Asonia - Saint Asonia
Stále populárnější superskupiny bude tento týden reprezentovat formace Saint Asonia, která vznikla v loňském roce a její parketou je hard rock, post grunge a alternativní metal. Posluchačům nyní představuje své eponymní debutové album, které produkoval Johnny K. Ten pomohl také Megadeth nebo formaci 3 Doors Down. Z jedenácti nových písní (nebo celkem třinácti, včetně dvou bonusů) si můžete pamatovat dvojici singlů "Better Place" a "Blow Me Wide Open". První z nich najdete k poslechu na YouTube.com.


Support Lesbiens - K.I.D. (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Support Lesbiens - K.I.D.
Novou desku populární tuzemské formace Support Lesbiens jde interpretovat hned dvěma způsoby už od samotného názvu: "K.I.D." může kromě dítěte znamenat i zkrácenou formu "King Is Dead". Právě ke druhému významu se vyjádřil bubeník Radek Tomášek: "Název 'Král je mrtev' značí novou desku, nové pojetí skladeb, nový zvuk." Autorsky se na něm podíleli všichni členové kapely, přičemž dva nosiče přináší celkem šestnáct skladeb. První cédéčko obsahuje deset nových písní v angličtině. Hned čtyři z nich ale byly i přetextovány do češtiny a tvoří základ druhého CD. Na něm se nachází i remix Chrise Sadlera a skladba "Skořicová", kterou formace natočila společně s Ivou Pazderkovou na podporu Českého registru dárců krvetvorných buněk IKEM. Právě pozitivní ohlasy na tuto píseň skupinu inspirovaly k realizaci českých verzí nových skladeb. "Podařilo se nám posunout o podstatný kus dál, jak co se týká písniček, tak zvukově. Za to vděčíme producentovi alba Arminovi Effenbergerovi. Z každého z nás se mu podařilo vysát to nejlepší," doplňuje zpěvák, skladatel a textař Czenda Urbánek. Ukázku najdete na kultura.zpravy.idnes.cz


Thomas Newman - Spectre (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

Thomas Newman - Spectre (soundtrack)
V pondělí vstoupí do britských a irských kin čtyřiadvacátá bondovka s názvem "Spectre", zatímco zbytek světa se dočká až do 6. listopadu. Už ale s předstihem bude moci vychutnávat hudbu z tohoto snímku, kterou dostal na starosti Thomas Newman, jenž se podílel i na předchůdci "Skyfall". Tentokrát se na soundtrack dostalo celkem šestadvacet Newmanových kompozic, ovšem ústřední píseň "Writing's On The Wall" od Sama Smithe mezi nimi najdete pouze v instrumentální verzi. Zpívaná, jak ji znáte z rádia, bude k dispozici pouze na singlu. Ukázky všech skladeb soundtracku si můžete poslechnout na Supraphonline


Ondřej Brzobohatý - G2 Acoustic Stage (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / jazz pop

Ondřej Brzobohatý - G2 Acoustic Stage
Dalším interpretem, který se dostal do speciálu "G2 Acoustic Stage" televizní stanice Óčko, je Ondřej Brzobohatý a záznam tohoto unplugged koncertu v pražském Retro Music Hall nyní vychází. Vedle svých vlastních skladeb z alba "Identity" a i nových písní na koncertě zahrál i klasiku "What A Wonderful World" a nechybělo ani překvapení v podobě speciálních hostů. Jedním z nich byl slovenský zpěvák a kytarista Peter Cmorik, s nímž Ondřej zazpíval duet "Vietor", a jednu sólovou píseň přidal samotný Peter. Premiérou pak bylo společné živé vystoupení s Johny Machettem, které najdete i na YouTube.com profilu Óčka. Zbylé písničky si alespoň v krátkých ukázkách poslechnete prostřednictvím Supraphonline.cz.


5 Seconds Of Summer - Sounds Good Feels Good (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop punk

5 Seconds Of Summer - Sounds Good Feels Good
Australští 5 Seconds Of Summer se v loňském roce stali nejúspěšnějšími nováčky mezi kapelami. Své první desky prodali přes tři miliony kusů, díky čemuž se jejich album stalo například v Americe nejúspěšnějším debutem roku. Mají tedy, rozhodně na čem stavět i v případě druhé desky "Sounds Good Feels Good", které předcházel singl "She's Kinda Hot". K němu se dále přidalo ještě dalších třináct písniček, které deluxe edice rozšíří o další tři skladby. Kvartet si ze svého debutu ponechal jediného producenta, Johna Feldmanna, který se v minulosti podílel na nahrávkách Good Charlotte, We Came As Romans, nebo Hilary Duff. Zmíněný singl jsme vám již představili, zbylé skladby můžete okusit na prostřednictvím Supraphonline.cz.


Walter Trout - Battle Scars (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues rock

Walter Trout - Battle Scars
Walter Trout má za sebou velice náročné období. Není to totiž tak dávno, kdy ležel na lůžku a neměl sílu ani promluvit. Po transplantaci jater se ale vše v dobré obrátilo a nyní už vydává novou desku "Battle Scars". "Cítím se jako znovuzrozený, jako skladatel, kytarista a samozřejmě i jako lidská bytost. Dostal jsem novou příležitost něco dokázat a chci jí využít. Jsem neskonale vděčný a šťastný," dodal. Že chce ukázat svou hodnotu i v hudebnímu světu dokazuje dvanáctka nových písní, přičemž jednu z nich, hned úvodní "Almost Gone" si může poslechnout na YouTube.com.


Avatarium - The Girl With The Raven Mask (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock / doom metal

Avatarium - The Girl With The Raven Mask
Švédský metalový projekt Avatarium, za kterým stojí zakládající baskytarista a textař doom metalové legendy Candlemass, ohlašuje novinkovou desku "The Girl With The Raven Mask". Posluchači se mohou těšit na hardorockovou desku s patrnými (a určitě pochopitelnými) odkazy na doom metal. "Nedílnou součástí jsou také silné texty," prozradil kytarista Marcus Jidell. Leif Edling navíc dodal: "Myslím, že jsme vytvořili unikátní dílo. Ve skladbách najdete několik silných momentů, do kterých jsem se sám zamiloval. Víc bychom našim fanouškům až asi ani dát nemohli a pokud se to někomu nelíbí, jeho problém." Dodejme, že k dostání bude také verze s bonusovým DVD se záznamem živého vystoupení kapely na festivalu Hammer Of Doom Festival z roku 2014. Náslech titulní skladby najdete na YouTube.com.


The Brian Setzer Orchestra - Rockin' Rudolph (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: retro swing, jump blues, rock and roll

Brian Setzer - Rockin' Rudolph
Do Vánoc zbývají jen dva měsíce a stejně jako se supermarkety pomalu připravují na nadcházející sezónu, se i hudební hvězdy chystají a pomalu spouští vlnu tématicky laděných alb. V jedné z prvních předvánočních várek přichází s novinkou i The Brian Setzer Orchestra vydáním "Rockin' Rudolph". Produkci prvního vánočního alba kapely po deseti letech dostal na starost Peter Collins a nutno dodat, že nahrávka se podle dosavadních recenzí drží docela vysoko. CD čítá celkem dvanáct písní, které jsou v rámci předprodeje dostupné i v luxusní edici. Ukázku v podobě traileru k albu najdete na guitarworld.com


Hans Zimmer & Richard Harvey - Le Petit Prince (soundtrack) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

Hans Zimmer & Richard Harvey - Le Petit Prince (soundtrack)
Soundtrack z bondovky nezůstane tento týden jediným, který vám představíme. Další v sobě skrývá hudbu k novému animovanému zpracování "Malého prince". Klasickému dílu Antoina de Saint-Exupéryho se tentokrát dostalo filmové podoby ve 3D a hudbu k němu složila dvojice Hans Zimmer a Richard Harvey, která už takto spolupracovala například na snímku "Interstellar". Mezi pětadvaceti skladbami naleznete i čtyři zpívané písně, kde svůj vokál připojila francouzská zpěvačka Camille. Něco málo z nich uslyšíte v ukázkách z filmu na YouTube.com.


Eva Olmerová - …Jak dynamit (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Eva Olmerová - …Jak dynamit
Ačkoli je Eva Olmerová již více jak dvaadvacet let po smrti, stále přitahuje početnou obec svých příznivců. Ti ji kvůli jejímu obrovskému nasazení, její nespoutané osobnosti a typickému pěveckému výrazu dodnes často přirovnávají k dynamitu. Není proto divu, že i její "nová" deska dostala název "...Jak dynamit", a zároveň tím parafrázuje název jedné z písní "Noc jak dynamit", jejíž text napsala Ester Krumbachová. Titul je unikátním výběrem z většiny dosud nikdy nevydaných nahrávek z let 1964-1993, objevených v sedmi různých archivech. Vedle již zmíněné jistě zaujmou i písně z filmů "Napravení Jima Valentina", "Flirt se slečnou Stříbrnou" a "Čtyři vraždy stačí, drahoušku". Raritou je protestsong "Nezoufej", který Eva Olmerová zazpívala pouze na koncertu s názvem SONG 69. Kompletní seznam skladeb včetně ukázek nabízí Supraphonline a nám zbývá pouze dodat, že se jedná o limitovanou edici v nákladu pouhých tisíc pět set kusů.


Shining - International Blackjazz (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: avantgardní jazz rock / alternativní rock

Shining - International Blackjazz
Norská avantgardní formace Shining se po dvou letech hlásí o slovo s novou deskou. Nahrávka "International Blackjazz Society" je podle dosavadních ohlasů zaměřena na nové posluchače a čítá samé hitovky. A k tomu je to vše moderní jazzová hudba. Ptáte se, jestli může být saxofon sexy a zároveň metalový? Ano a v případě Shining je to odpověď na obě otázky - v případě metalu jde navíc o jeho extrémní formu. Mix desky obstaral Sean Beavan, známý ze spolupráce s Depeche Mode nebo i Slayer a mastering proběhl za dohledu Toma Bakera, který pomohl také Nine Inch Nails, Deftones a mimo jiné i Beastie Boys.


Dále vychází:

3rd Attempt - Born In Thorns (Mystic Production)
Amberian Dawn - Innuendo (Mystic Production)
Bonnie Tyler - The Very Best Of (Mystic Production)
Born Of Osiris - Soul Sphere (Warner Music)
Bruce Springsteen - Saint In The City (bootleg) (Bertus)
Citron - Rebelie Vol. 1 (EP)
Coheed And Cambria - The Color Before The Sun (Warner Music)
Eis - Bannstein (Mystic Production)
Euroradio Jazz Orchestra - In Prague (Radioservis)
Fightstar - Behind The Devil's Back (Warner Music)
Grave Digger - Exhumation (The Early Years) (Mystic Production)
Ibrahim Maalouf - Red & Black Light (Universal)
Kammerakademie Potsdam - Schubert: Symphonies Nos. 1-8 (Sony Music)
Killing Joke - Pylon (Universal)
Kurt Vile - B'lieve I'm Goin Down ... (Bertus)
Lynyrd Skynyrd - Pronounced 'L H-'Nérd 'Skin-'Nérd & Second Helping (Live From Jacksonville At The Florida Theatre) (Mystic Production)
Madness - Madstock ! (Mystic Production)
Musica Fiata - Johann Hermann Schein: Cymbalum Sionium (Sony Music)
Rival Sons - Great Western Valkyrie (Tour Edition) (Mystic Production)
Různí - Černobílé písničky (Radioservis)
Různí - Česká romantická opera (Radioservis)
Různí - Taneční Lliga 174 (Universal)
Sam Smith - Writing's On The Wall (singl) (Universal)
Searchers - The Essential Collection (Mystic Production)
Shalamar - Essential (Mystic Production)
Sheepdogs - Future Nostalgia (Warner Music)
Status Quo - Very Best Of The Early Years (Mystic Production)
Stefan Temmingh - Birds (Sony Music)
Taxmeni - Calamity Jane 1-4 (Universal)
This Gift Is A Curse - All Hail The Swinelord (Mystic Production)
Thy Catafalque - Sgurr (Mystic Production)
Vreid - Solverv (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Art Blakey &Jazz Messengers - Moanin' (Universal)
Avatarium - The Girl With The Raven Mask (Mystic Production)
Coheed And Cambria - The Color Before The Sun (Warner Music)
Dave Gahan & Soulsavers - Angels & Ghosts (Sony Music)
Horace Silver Quintet - Blowin' The Blues Away (Universal)
John Scofield - Time On My Hands (Universal)
Killing Joke - Pylon (Universal)
Mariah Carey - Merry Christmas Deluxe Anniversary Edition (Sony Music)
Miles Davis - Volume 2 (Universal)
Rod Stewart - Another Country (Universal)
Shining - International Blackjazz (Universal)
The Weeknd - Thursday (Universal)
Tyner McCoy - Expansions (Universal)
Vreid - Solverv (Mystic Production)
Walter Trout - Battle Scars (Mystic Production)

Reedice:
A-Ha - East Of The Sun, West Of The Moon (Deluxe Edition) (Warner Music)
A-Ha - Memorial Beach (Deluxe Edition) (Warner Music)
A-Ha - Stay On These Roads (Deluxe Edition) (Warner Music)
Atheist - Elements (Deluxe Edition) (Mystic Production)
Original Broadway Cast Of A Chorus Line - A Chorus Line - 40Th Anniversary Edition (Original Broadway Cast Recording) (Sony Music)
Ronnie Wood - 1234 (Bertus)

NÁZORY
  • s (Martin, 25.10.2015 15:27) Reagovat

    Nic pocuvatelne nevychadza, bohuzial

    • Re: s (p., 25.10.2015 18:06) Reagovat

      a čo slnko???!

  • ale jo, jen ne na velkejch vydavatelstvích. musí... (hi, 29.10.2015 14:52) Reagovat

    ale jo, jen ne na velkejch vydavatelstvích. musíš hledat jinde ;-)

  • a Olympic (milanmilan2, 01.11.2015 18:51) Reagovat

    a 6. 11. 2015 u Supraphonu vychází 20. řadové studium Olympicu - Souhvězdí romantiků.

    • Re: a Olympic (milanmilan2, 01.11.2015 18:52) Reagovat

      a to jsem střízliv, takže správně - 20. řadové studiové album Olympicu

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Pearl Jam - Dark Matter 8/10
Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií S aktuální "Dark Matter" mají Pearl Jam na kontě tucet studiových alb. Novinka kapely ze Seattlu naštěstí nepatří k těm tuctovým. S pomocí mladého producenta se zasloužilí rockeři, kteří už před pár lety vstoupili do... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Fletcher, SaSaZu, Praha, 21.4.2024
Naživo: Fletcher v SaSaZu obstarala zvuk, diváci zase obraz Popová, byť naživo spíše už pop-rocková zpěvačka Fletcher při své první návštěvě Prahy vyprodala klub SaSaZu. Ten nejprve od osmé večer na půl hodinky opanovala alternativně rocková dvojice Arxx z Brightonu, připomínající... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 16:00 v sekci Naživo
Igor Orozovič - Když zpíváte text, který je váš, nikdy ho nemůžete zazpívat špatně
Rozhovory: Igor Orozovič - Když zpíváte text, který je váš, nikdy ho nemůžete zazpívat špatně "Pomíjivost divadla je pro mě někdy bolestná. Oproti tomu kratičká píseň toho může obsáhnout spoustu a zůstane v nás, můžeme si ji zpívat," říká herec a muzikant Igor Orozovič. Svou čerstvě vydanou debutovou desku "Když muž... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 11:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Mark Knopfler - One Deep River 8/10
Recenze: Na "One Deep River" je Mark Knopfler pořád stejně solidní Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 00:00 v sekci Recenze
Grey256 - Tentokrát 8/10
Recenze: Rapper Grey256 na desce "Tentokrát" všem mladým pop-rockerům ukázal, jak se to dělá. A přitom to má jako vedlejšák Grey256 patří mezi spousty mladých rapperů, o nichž na musicserveru kromě pravidelného komentáře hitparád nepíšeme. V redakci totiž nemáme žádného teenagera, který by jim rozuměl. Jednadvacetiletý interpret se nyní rozhodl... čtěte zde
Vydáno: 21.04.2024 08:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Naživo: Hans Zimmer bez Hanse Zimmera vzal diváky v O2 areně na cestu kolem světa (09.03.2024 19:59)
- Fotogalerie: Hudební a vizuální show The World Of Hans Zimmer v obrazech (09.03.2024 18:47)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Justin Bieber Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Adele Queen AC/DC Sia U2 Kabát Rush Bono Beyoncé Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons Dua Lipa
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu