S Meghan Trainor tančí v "Better When I'm Dancin'" i Snoopy. A všichni ostatní taky

27.10.2015 13:13 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Jakkoli by se Meghan Trainor mohla zdát jako interpretka jednoho hitu, kterým byl "All About That Bass", jenž si před nedávnem vypůjčila Ewa Farna a přetvořila jej do písničky "Boky jako skříň", není tomu tak. Během letoška vydala několik úspěšných singlů ("Lips Are Movin", "Dear Future Husband" či duet s Johnem Legendem "Like I'm Gonna Lose You") a prosazuje se i jako autorka skladeb pro jiné interprety. A nyní si odskočila i do animovaného filmu.

Počátkem listopadu bude mít v kinech premiéru snímek "The Peanuts Movie" (pro nechápavé Čechy se bude jmenovat skvostně "Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu"), pro který Meghan natočila ústřední melodii v podobě rozjásané písničky "Better When I'm Dancin'". Ta se nese v téměř latinskoamerickém rytmu, jemuž je opravdu zatěžko nepodlehnout, stejně jako akustické kytaře, která ji žene kupředu.

Povedený je i doprovodný videoklip, který sice obsahuje pár záběrů na postavičky ze zmíněného filmu, ale zakompovaných do děje klipu. Ten stojí na jednoduchém nápadu, kdy se černobílá promění v barvy ve chvíli, kdy se zasmušilí lidé usmějí a začnou tancovat. A ve videu trsá i sama Meghan, i když její choreografie by na Stardance určitě nestačila...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY