Po letech spekulací vydává Bruce Springsteen další exkluzivní box

17.10.2015 17:26 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Sběratelská kolekce Bruce Springsteena, jež zahrnuje mimo jiné dvojité LP "The River" z roku 1980, by měla na pultech přistát 4. prosince. "The River. Entitled The Ties That Bind: The River Collection" nabídne příznivcům amerického rockového a folkového zpěváka jedenáct dosud nevydaných skladeb z alba "The River", nový dokumentární film a dalších deset stop, které byly již dříve součástí archivních balíčků.

Nový hodinový dokument "The Ties That Bind" byl natočen pod taktovkou Springsteenova kolegy Thoma Zimmyho, který dokument zároveň produkoval. Dokument poskytne akustické verze skladeb z alba "The River" spolu s fotografiemi a záznamy z tehdejších koncertů. Ve výčtu skladeb, které se v kolekci objeví, můžeme očekávat například "Independence Day" či "Point Blank", během nichž zpěvák také vypráví o jejich zrodu.

Hit koncertních pódií "The River" byl jedním z prvních počinů, kde se zpěvák přezdívaný The Boss pustil do tématu manželství, rodiny, mužů a žen. Píseň pak vedla k sepsaní dalšího hitu "Nebraska".

Stejně jako tomu bylo již v předchozích boxech, které muzikant pro fanoušky připravil, i v "The River. Entitled The Ties That Bind: The River Collection" nalezneme kromě CD a DVD také knihu. Bonusový materiál bude obsahovat na dvě stě vzácných fotografií, novou esej od Mikala Gilmora, editora Rolling Stone, a také původní recenzi alba z pera Paula Nelsona, která se v Rolling Stone objevila.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY