Janet Jackson v dubnu příštího roku poprvé zazpívá v Praze

15.10.2015 10:10 - Jaromír Koc | foto: Black Doll, Inc.

Praha v příštím roce zažije koncertní debut jedné z největších amerických zpěvaček posledních několika dekád. 20. dubna 2016 v pražské O2 areně poprvé zazpívá Janet Jackson.

Janet druhý říjnový den vydala nové album "Unbreakable", které je v její diskografii jedenáctým studiovým počinem. Fanoušci jsou z její nové desky nadšeni, což potvrzují i první prodejní čísla za oceánem, kde zpěvačka získala své sedmé zlato v prodejní hitparádě. Na turné z novinky zazní několik skladeb, stěžejní část vystoupení ale samozřejmě tvoří hity z celé její kariéry.

Janet se v současné době nachází na velkém turné po Americe a Kanadě, které včetně tří návštěv v Japonsku obsahuje celkem na sedm desítek koncertů. Již před pár dny zpěvačka zveřejnila několik evropských koncertů, díky kterým na jaře příštího roku potěší i fanoušky ve Francii, Anglii, Švýcarsku a Německu. Dnes byly odtajněny další koncertní zastávky, během kterých myslela i na fanoušky z České republiky. Koncert v pražské O2 areně každopádně bude jediným v rámci bývalé východní Evropy.

Oficiální předprodej vstupenek začne v pátek 16. října od 10 hodin v síti Ticketportal, ceny se budou pohybovat mezi 1 790 - 2 690 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY