Seal je v klipu k "Every Time I'm With You" citlivý a plný lásky

13.10.2015 10:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Na letošní podzim si naplánoval vydání nové desky i britský zpěvák a hudebník Seal. To, že jeho devátá řadovka s překvapivým názvem "7" bude obsahovat jedenáct písní a vyjde šestý listopadový den, už víte. Dvě první ochutnávky v podobě songů "Do You Ever" a "Every Time I'm With You" veřejnost už taktéž zná, ale až nyní byl k jedné z těchto písní představen klip.

Seal je po rozvodu s Heidi Klum konečně opět zamilovaný a šťastný (chodí s modelkou Ericou Packer) a jeho osobní spokojenost je velmi znát i v jeho novém singlu. "Pokud bych měl nějak popsat to, co se ve mně odehrává, asi bych řekl, že je ve mně láska," uvádí zpěvák a ke vzniku nových písní dodává: "Všechny songy mé nadcházející novinky jsou velmi osobní, protože to je jediný způsob, jakým umím skládat písně."

Za první oficiální singl z desky "7" byla vybrána pomalá nahrávka "Every Time I'm With You", kterou zpěvák podává s velkou citlivostí. A protože jeho písně jsou hlavně o jeho krásně zabarveném hlase, nebylo potřeba ani příliš investovat do klipu. Stačilo jen pár desítek lampiček a jednu žárovku místo mikrofonu a čtyři a půl minuty, které pohladí, jsou na světě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY