Imodium se svým "Autentik tour" míří do Prahy

13.10.2015 09:21 - Markéta Bínová | foto: Markéta Bínová

Energická kapela Imodium, která téměř šestnáct let působí na domácí rockové scéně, na předních českých festivalech a předskakuje nejedné zahraniční hvězdě, se po vystoupení v rodném Broumově zastaví 21. října také v Praze. Tam pokřtí své nové CD a DVD "G2 Acoustic Stage", které nedávno vyšlo.

Novoměstské Rock Café je jedinou zastávkou jejich "Autentik tour", které nebylo vybrané fanoušky a bylo jasné už od začátku. Podzimní turné skupiny je totiž spojením jejich tzv. bytového turné, kdy si příznivci naposledy před třemi lety mohli kapelu pozvat až domů, a klasického turné. Fandové letos měli možnost dávat sami tipy, kam by měli jejich oblíbenci přijet a které místo by mělo být tím nejlepším z daného města pro uspořádání jejich show.

V pražském klubu se posluchači mohou těšit od osmé večerní také na nadaného českého písničkáře Thoma Artwaye, o kterém je poslední dobou stále více slyšet, a také na dokument věnující se neobvyklým místům, kde kapela za poslední rok vystoupila. Ostatně "Autentik tour" je zároveň i takovou ozvěnou jarního akustického koncertování, takže některé písně zazní v akustické verzi. Imodium s nimi vystoupili i na "G2 Acoustic Stage", jehož záznam se prodává na CD a DVD a nejen jich se dotkl náš nedávný rozhovor.

Vstupenky na pražský koncert stojí lidových 140 korun českých v předprodeji a můžete je sehnat přímo v klubu nebo v síti SMSticket.cz, na místě pak podraží na 180 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY