Exkluzivního adventního večera se ve Foru Karlín zúčastní i Chinaski či Miro Žbirka

09.10.2015 12:09 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

V pondělí 21. prosince se v multifunkčním areálu Forum Karlín uskuteční exkluzivní adventní večer ve společnosti předních osobností české hudební scény za doprovodu ženského symfonického orchestru Bon Art Pops Orchestra. Letošní již druhý ročník projektu "Vánoční koncert hvězd" bude oproti minulému ročníku převážně mužskou záležitostí.

Za doprovodu svých hudebníků a ženského symfonického orchestru se představí David Koller, Chinaski, Michal Hrůza, Janek Ledecký a Miro Žbirka, který má již svůj listopadový koncert se symfonickým orchestrem beznadějně vyprodaný. Nově přislíbil účast i Marek Ztracený. Diváci se tak mohou těšit na speciálně upravené hity právě pro tento koncert. Jako již tradičně i letos se na Vánočních hvězdách v Karlíně představí zahraniční host. Bude jím zakládající člen a zpěvák skotské hardrockové skupiny Nazareth Dan McCafferty. Během večera samozřejmě zazní "Love Hurts" nebo "Dream On", spolu s jeho připravovanými novinkami.

Autorem scény bude také muž, a to přední český scénograf, choreograf, divadelní a filmový tvůrce Šimon Caban.

Jedinou zástupkyní ženského pohlaví bude mladá česká zpěvačka Kristýna Peterková, která začínala jako zpěvačka v různých rockových kapelách, ale do hudebního světa pronikla zejména roku 2005 jako účastnice finále druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar. Vzápětí u firmy EMI vydala své debutové album "Dobrý náhody". V roce 2009 s Davidem Kollerem nazpívala ústřední píseň k filmu "Veni, vidi, vici" nazvanou "Out Of Time".

Nemalou zajímavostí tohoto koncertu je doprovodný orchestr Bon Art Pops Orchestra, který ve velkém obsazení bude složen výhradně z půvabných mladých žen. Večer je koncipován v příjemné vánoční náladě. Bude jím provázet Libor Bouček. Zpříjemněte si Advent kvalitním kulturním zážitkem.

Předprodej vstupenek je již zahájen v síti Ticketart.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY