EP "Kylie + Garibay" potěší hlavně fanoušky

04.10.2015 16:30 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Kylie Minogue se nyní nachází ve fázi kariéry, kdy její nové singly a desky zajímají hlavně skalní jádro jejích fanoušků, ale mimo něj už to žádná velká sláva není. Hlavně pro ty nejvěrnější vydala v půlce září třískladbové taneční EP pojmenované po ní a kolegovi ve zbrani "Kylie + Garibay".
6/10

Kylie + Garibay - Kylie + Garibay

Skladby: Black and White (featuring Shaggy), If I Can't Have You (featuring Sam Sparro), Your Body (featuring Giorgio Moroder)
Vydáno: 11.9.2015
Celkový čas: 12:21
Vydavatel: Parlophone
Tím druhým kromě Kylie Minogue je producent Fernando Garibay, nejvíce známý spoluprací s Lady Gaga, jenž s ní minulý rok spáchal už obdobné ípíčko "Sleepwalker". Nové tři skladby tak možná nejsou úplně nové, ale spíše byly rozdělané už z doby minulého EP. Pomocnou ruku k dokončení však později přidal i Giorgio Moroder a na počátku podzimu tak fandové australské krásky dostali nečekaný dárek.

Ani jedna ze tří skladeb si rozhodně neklade za cíl dobýt rádiové hitparády (i když by se za to jejich autoři určitě nezlobili), na to je jejich zvuk až moc klubový. V každé skladbě hostuje jiný muž, přičemž tím nejpřekvapivějším je určitě Shaggy v úvodní "Black and White", která byla doplněna i videoklipem. V druhé "If I Can't Have You" pak svým falzetem skladbu podpořil Sam Sparro, trojici hostů doplňuje v závěrečné "Your Body" sám Moroder, jehož Kylie poprosila o "sexy italský přednes". A přesně ten legendární hudebník doručil.

Na ípíčko se snad nedá dívat ani jinak než na oficiální vydání skladeb, které by jinak zůstaly ležet v šuplíku a své místo našly třeba až na nějaké reedici za deset let. Kylie si na něm sice udržuje svou kvalitu, ale i tak jsou písničky spíše jen rozšířením její diskografie a nikoho jiného než její stabilní dlouholeté příznivce zajímat moc nebude. Ale i tak je jejich vydání sympatickým krokem předtím, než nás v listopadu oblaží nepochybně mnohem více komerčnějším projektem "Kylie Christmas".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY